Ivan_Kolesnikov Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Dzień dobry drodzy panowie! W końcu skończyłem model BMP-1 firmy Trumpeter. Cóż mogę powiedzieć – podobało mi się, choć było strasznie. Zrobił dużo. Sporo modyfikacji, dużo wtórnych części - metalowe lufy, wejście antenowe, szyny, zestaw fototrawiony z Voyagera. Budowa zajęła dużo czasu. W tym czasie odbyły się trzy akcje... Zmontowany prototyp to początek kontrofensywy Sił Zbrojnych Ukrainy jesienią 2022 roku w obwodzie charkowskim, skąd pochodzę. Widziałem wiele takich aut... Link do struktury: Cieszyć się. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 3 Lipca 2023 Autor Share Napisano 3 Lipca 2023 Wykonał stojak dla modelu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Super robota, wspaniale sie prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Super model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Świetnie Ci wyszedł ten BMP. Atrakcyjny kamuflaż i umiarkowane brudzenie, które nie zasłania tylko podkreśla detale Tylko do jednej rzeczy się przyczepię - taki model zasługuje na podstawkę z ziemią, trawą i jakimś drzewem Brawo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 Dziękuję wam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Świetny model, fajny kamuflaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Bardzo mi się podoba. Zapraszamy na Polskie konkursy modelarskie. Napewno Pan coś wygra! W jaki sposób Pan zrobił błoto i piach na wannie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 2 godziny temu, p2288 napisał: Bardzo mi się podoba. Zapraszamy na Polskie konkursy modelarskie. Napewno Pan coś wygra! W jaki sposób Pan zrobił błoto i piach na wannie? Dziękuję! Z wielką przyjemnością wezmę udział! Ale teraz jest to niemożliwe, ponieważ jestem w Ukrainie. Brud tak zrobił - na początku Oilbrushers, po różnych płynach AMMO, a następnie pasty tekstury Gunze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Ładny model, ciekawie pomalowany, widać, że porządna maszyna frontowa. Mam nadzieję, że pierwowzór dzielnie chroni swoją załogę, tłucze moskali i pozostaje w dobrej kondycji technicznej. 4 godziny temu, Ivan_Kolesnikov napisał: Z wielką przyjemnością wezmę udział! Ale teraz jest to niemożliwe, ponieważ jestem w Ukrainie. Życzę Ci i wszystkim dobrym ludziom w Ukrainie, aby było to możliwe jak najszybciej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Wygląda super ale faktycznie lepiej by wyglądał na podstawce z kawałkiem terenu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Pojazd prawilny jak Wasza Sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 6 Lipca 2023 Autor Share Napisano 6 Lipca 2023 W dniu 4.07.2023 o 23:56, Mikolaj75 napisał: Ładny model, ciekawie pomalowany, widać, że porządna maszyna frontowa. Mam nadzieję, że pierwowzór dzielnie chroni swoją załogę, tłucze moskali i pozostaje w dobrej kondycji technicznej. Życzę Ci i wszystkim dobrym ludziom w Ukrainie, aby było to możliwe jak najszybciej. Dziękuję bardzo za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 8 Lipca 2023 Autor Share Napisano 8 Lipca 2023 Cześć wszystkim! Dziękuję bardzo za miłe słowa! Dla mnie to bardzo miłe! Jeśli administratorzy nie mają nic przeciwko, chciałem zadać pytanie. Chcę sprzedać ten model i przekazać część środków naszej armii. Kto może powiedzieć, gdzie możesz spróbować go sprzedać? Dostawa do Polski nie stanowi problemu, mam kilku znajomych, którzy są teraz w Polsce. Dzięki za radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Perfekcyjne wykonanie wygląda jak prawdziwy wielkie brawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 15 Lipca 2023 Autor Share Napisano 15 Lipca 2023 W dniu 13.07.2023 o 21:01, Ripper1 napisał: Perfekcyjne wykonanie wygląda jak prawdziwy wielkie brawa Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi