tomekk Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) Zakończyłem prace nad modelem w małej scenerii. Poniższe zdjęcia stanowiły dla mnie natchnienie. Tomek Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez tomekk 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Pomysł na model i robota pierwsza klasa, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Wyszło świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Very cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Super diorama jak prawdziwy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 8 Sierpnia 2023 Share Napisano 8 Sierpnia 2023 fajniutki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 Ekstra, pomysł i wykonanie bardzo mi się spodobały. Zwłaszcza te prześwitujące spod złuszczonej farby znaki enerdowskie obok krzyży Luftwaffe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 12 Sierpnia 2023 Share Napisano 12 Sierpnia 2023 Piękny model i oryginalne wykonanie. Mała uwaga co do widocznego łączenia 2 kawałków owiewki pilota -ale wiem z doświadczenia że ciężko się składa szklarnię w tym modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Sierpnia 2023 Share Napisano 18 Sierpnia 2023 sehr gut Hubschrauber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Sierpnia 2023 Share Napisano 21 Sierpnia 2023 Dobrze zdezelowany - jak z obrazka A dzięki terenowi i barierkom, niektóre zdjęcia z poziomy gruntu można pomylić z rzeczywistością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 Fajne, nieszablonowe podejście do tematu. Efekt końcowy świetny - gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi