KRL Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Su-25A Frogfoot Trumpeter 1:32 Model wykonany prosto z pudła czyli tak jak lubię najbardziej. Jest to z pewnością jeden z najlepszych modeli Trumpeter w skali 1:32. Niemniej jednak jest to bardzo trudny i wymagający model. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 No fajnie wyszedł. Złachany tak jak powinien. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Zmęczony życiem, podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Bardzo ładnie zmalowany, przyciągające spojrzenie brudzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Wyszedł super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Brudzenie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Pomijając temat, naprawdę pięknie wykonany model, szczególnie podoba mi się malowanie i efekt mocno zużytej i wyblakłej powierzchni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Robota i malowanie jak zawsze świetne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Pięknie zajechany życiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Jak zwykle piękny model,masz swój niepowtarzalny styl,odgadł bym że to twój warsztat nawet bez podpisu ,sterany życiem wyblakły i odrapany,tak jak lubię najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Model wiadomo że ładny, z kolei ja bym chciał zobaczyć Bac Lightning'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 10 minut temu, rudy0007 napisał: Model wiadomo że ładny, z kolei ja bym chciał zobaczyć Bac Lightning'a Popełniłem takowy i fotkę znajdziesz w moim portfolio, nie robiłem galerii ponieważ tak zapisywałem na dysku że zostały mi tylko trzy zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Września 2023 Share Napisano 2 Września 2023 Przepiękny, dopieszczony i wyśmienicie wyeksploatowany. Żaden z efektów nie jest przesadzony i każdy robi robotę na tym genialnym modelu. Przypuszczam, że mnogość kolorów nie ułatwiała zachowania konsekwencji w tych efektach, tym większe brawa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi