Grzes Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 Teraz, Pasqual napisał: przyznasz, że jest różnica. Przekonałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 13 godzin temu, kopernik napisał: Nowy projekt ruszył. A kiedy Junak-3 ja się pytam i uprzejmie sugeruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 4 godziny temu, Pires napisał: A kiedy Junak-3 ja się pytam i uprzejmie sugeruję Przypomnę, że takowego ma w ofercie Broplan ( 1:72 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 17 godzin temu, kopernik napisał: Przypomnę, że takowego ma w ofercie Broplan ( 1:72 ). Nie szkodzi, ale za cenę gluta Broplanu wolałbym jednak opracowanie 3D Polish Wings. Więc Zuchy, Żaki, Junaki i inne Szpaki mile widziane 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 20 minut temu, Artek82 napisał: Nie szkodzi, ale za cenę gluta Broplanu wolałbym jednak opracowanie 3D Polish Wings Ja jakiś czas temu rozpocząłem pracę nad Junakiem-2, ale skutecznie zastopował mnie silnik i jego symetryczne, pięcioramienne rozłożenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 (edytowane) 34 minuty temu, Grzes napisał: Ja jakiś czas temu rozpocząłem pracę nad Junakiem-2, ale skutecznie zastopował mnie silnik i jego symetryczne, pięcioramienne rozłożenie... Poka, poka... Ja tam jakoś przebrnąłem kołpak mnie bardziej zmęczył Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Artek82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Godzinę temu, Artek82 napisał: Poka, poka... W sumie to nie ma czego pokazywać, bo model w częściach. Ostatnio (z rok temu) robiłem skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Ten belfegor to naprawdę upiorny samolot. Swoje w 48 będzie ważył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano wczoraj o 20:46 Autor Share Napisano wczoraj o 20:46 Prace nad Belfegorem trwają, ale i inne projekty są realizowane. Iskra w wersji DS podobno skończona. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano wczoraj o 22:00 Share Napisano wczoraj o 22:00 A co to za wersja DS ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano wczoraj o 22:16 Share Napisano wczoraj o 22:16 Może bis DF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano wczoraj o 22:23 Share Napisano wczoraj o 22:23 1 godzinę temu, kopernik napisał: Prace nad Belfegorem trwają, ale i inne projekty są realizowane. Iskra w wersji DS podobno skończona. Podobna bardzo ekspozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano wczoraj o 22:25 Share Napisano wczoraj o 22:25 (edytowane) Albo jakaś usportowiona wersja wzorem Citroena DS, albo to chodzi o model DS (Do Szamba) Sorry, głupi żart, ale nie mogłem się powstrzymać Edytowane wczoraj o 22:26 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano wczoraj o 22:34 Share Napisano wczoraj o 22:34 Pomyłka. Autor modelu napisał DF. Mam wrażenie, że dziwnie wygląda. Owiewka aparatu na pewno ma inny kształt. Osłony podwozia, statecznik pionowy, szklarnia podejrzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu 11 godzin temu, letalin napisał: Podobna bardzo ekspozycja. donrze napisales - podobna.... a jaka to skala? 48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 21 godzin temu, letalin napisał: A skąd ta fotka z takim ciekawym sąsiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi