Ipkinss Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Dorzucam P.7a Leopolda Pamuły. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Samolot bombowy Ił-28 - 7 Brygada Bombowa, Powidz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 To do pary dla Iła 28 z Powidza. Su22 M4 9101 z 7 Elt. Powidz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 MiG-15UTI, skala 1:72 , Hobby Boss, nr kat. 80262, kalki: 7pls MW – KDP (Krystek Decals Printing). Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Zapytam z czystej ciekawości - czy szachownice na spodzie były odwrócone jak to jest na modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 (edytowane) SORRY Edytowane 22 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 pioter, sokol a co wy tak po dwa razy wrzucacie swoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 RWD-8 Mastercraft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Karambolis8, RWD 8 wygląda interesująco, może małą galerię. Szachownice powinny mieć czerwone pole po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Kalki kładłem wg. instrukcji MasterCrafta. Własnej wiedzy na temat szachownic nie mam i często mi się myli, szczególnie że na przestrzeni historii układ ten zmieniał się. Galeria pewnie będzie, tylko muszę poprawić trochę podstawkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 MiG-21MF 1/72 Fujimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSX Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 no to i ja dorzucę swoje 5 groszy ;P robiony prosto z pudła, gdzieś pod koniec podstawówki jeśli dobrze pamiętam, czyli około 16-17'stu lat temu ;) PZL.23 Karaś, 1:72 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Piękny ten Karaś!!! Pokaż go więcej... Z jakiego to pudełka? Czyżby siedleckiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSX Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 hehe, dzięki za uznanie aczkolwiek taki piękny to on nie jest, wierz mi;) mam troszkę za cienki aparat żeby pokazać więcej detali, poza tym wtedy dopiero będzie widać niedoskonałości malowania, brak usunięcia linii łączenia form, świecące kalki i Bóg wie co jeszcze ;) jeśli chodzi o pudło to na prawdę już nie pamiętam, ale wydaje mi się że chyba ten http://www.mojehobby.pl/heller-80247-p-z-l-p-23-a-b-karas-p-1-110490.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 De Havilland DH.98 Mosquito FB Mk.VI - 305 dywizjon PSP - 1/72 - Airfix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 MIG-29 ACADEMY 1:48 kalki SP-DECAL. Model zrobiony kilkanaście lat temu. Już go nie mam, dlatego takie zdjęcie. F-16C ITALERI 1:48 Model w fikcyjnym malowaniu 1 Dywizjonu Lotnictwa Marynarki Wojennej Gdynia-Babie Doły. Zrobiony kiedy w Polsce trwał jeszcze przetarg na samolot wielozadaniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Hmmm...ciekawe podejście do szachownic - raz tak, raz siak ;) Ale pomysł malowania fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Co do modelu Gerda "MiG-15UTI, skala 1:72 , Hobby Boss, nr kat. 80262" to widziałem ostatnio ten samolot w skali 1:1, w muzeum lotnictwa w Krakowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie mogłem się powstrzymać przed słonecznym zdjęciem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Śliczna, klimatyczna fotografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Tylko śmigło przydałoby się "uruchomić" w Photoshop'ie i byłoby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 to zapewne awaryjne lądowanie po awarii silnika:) fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Taki prosty modelik zrobiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Prosty, ale efektowny. Idealny do postawienia na biurko. Mnie się podoba. Szczególnie metalizer robi bardzo miłe dla oka wrażenie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 To dołączę i ja, następne moje szachownice. Modele prezentowane były w galerii, ale myślę że i tu będą pasowały. MiG 21 MF z zestawu Eduard. 1:48 I MiG 23 MF z zestawu Italeri 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi