panDespota Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) Cześć. Chciałem podzielić się swoją ostatnią pracą. Model skończony jakieś dwa miechy temu. Praktycznie prosto z pudła. Kilka linii zaszpachlowanych i kilka dołożonych. Rozwiercone wydechy. Dorobione przewody hamulcowe. Przenitowany. Malowany Vallejo. Kalkomanie Foxbot (raz jeszcze dziękuję za nie @mh76). Samolot w malowaniu 273 Dywizjonu Myśliwskiego, 30 Pułku Lotnictwa Myśliwskiego Gwardii z charakterystycznym napisem "Śmierć faszyzmowi!". Dopiero po zrobieniu zdjęć zobaczyłem jaka szpara świeci przy drzwiach. Może kiedyś zaszpachluje akrylem i podmaluję. Na żywo w gablocie nie widać Link do krótkiego warsztatu: Model dostał wyróżnienie w Jaworznie Edytowane 13 Listopada 2023 przez panDespota 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Gratulacje Ładnie wyszedł. Nawet coś, co mi się nie podoba na większości modeli, czyli okopcenia, na tym modelu się nie wyróżniają. To jest mój pokrętny sposób na powiedzenie, że są dobrze zbalansowane z resztą modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Bardzo ładny, zrobiony z wyczuciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Świetny jak zawsze, bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Super, podoba mi się. Świetnie zmalowana, detale idealnie podbite, brudzenie ani nie za lekkie, a nie nie przesadzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Legancki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Cacko.....robi wrażenie Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Bardzo fajnie wyszły te subtelne rdzewienia na spodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 pięknie wykonany i zmalowany... jestem na TAK a nitowanie dodaje dodatkowego uroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Niby 72, a wygląda na 48... Nie wiem, jak to robisz ale efekt prima sort. Świetnie się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 9 godzin temu, panDespota napisał: Model dostał wyróżnienie w Jaworznie Wreszcie go doceniono, Twój model w pełni na to zasługuje. Gratuluję Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Gratuluję wyróżnienia. Model wyszedł elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Fantazja, gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Przepiękna Cobra! Szpara w drzwiach to chyba cecha tego zestawu, bo u mnie też taka japa wyszła, ale ja otwieram oboje drzwi dla kamuflażu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Dziękuję bardzo za komentarze. Cieszę się że się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Finezja malowania - BAJKA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Piękny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Listopada 2023 Share Napisano 17 Listopada 2023 Jak zwykle bardzo spójne malowanie i brudzenie. Ciężko przejść obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi