Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć. Chciałem podzielić się swoją ostatnią pracą. Model skończony jakieś dwa miechy temu. Praktycznie prosto z pudła. Kilka linii zaszpachlowanych i kilka dołożonych. Rozwiercone wydechy. Dorobione przewody hamulcowe. Przenitowany. Malowany Vallejo. Kalkomanie Foxbot (raz jeszcze dziękuję za nie @mh76). Samolot w malowaniu 273 Dywizjonu Myśliwskiego, 30 Pułku Lotnictwa Myśliwskiego Gwardii z charakterystycznym napisem "Śmierć faszyzmowi!". Dopiero po zrobieniu zdjęć zobaczyłem jaka szpara świeci przy drzwiach. Może kiedyś zaszpachluje akrylem i podmaluję. Na żywo w gablocie nie widać 😎
Link do krótkiego warsztatu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Model dostał wyróżnienie w Jaworznie 🙂

Obrazek

Edytowane przez panDespota
  • Like 39
Napisano

Gratulacje :super: Ładnie wyszedł. Nawet coś, co mi się nie podoba na większości modeli, czyli okopcenia, na tym modelu się nie wyróżniają. To jest mój pokrętny sposób na powiedzenie, że są dobrze zbalansowane z resztą modelu:mrgreen:

• Thanks 1
Napisano

Super, podoba mi się. Świetnie zmalowana, detale idealnie podbite, brudzenie ani nie za lekkie, a nie nie przesadzone. 

• Thanks 1
Napisano

Bardzo fajnie wyszły te subtelne rdzewienia na spodzie

• Thanks 1
Napisano

Niby 72, a wygląda na 48...

Nie wiem, jak to robisz ale efekt prima sort. Świetnie się ogląda.

• Thanks 1
Napisano
9 godzin temu, panDespota napisał:

Model dostał wyróżnienie w Jaworznie 🙂

Obrazek

Wreszcie go doceniono, Twój model w pełni na to zasługuje.

Gratuluję Krzysiek 👍

• Thanks 1
Napisano

Jak zwykle bardzo spójne malowanie i brudzenie. Ciężko przejść obojętnie.