mig Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Słyszałem opinie, że to kobieta projektowała podwozie główne w MiG-23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 20 Listopada 2023 Autor Share Napisano 20 Listopada 2023 To takie zapadnięte chyba nie ma być nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 W razie problemów mam namiar na dobrego fachowca w Białej Podlaskiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 20 Listopada 2023 Autor Share Napisano 20 Listopada 2023 26 minut temu, Grzes napisał: W razie problemów mam namiar na dobrego fachowca w Białej Podlaskiej Trochę daleko. Dam trochę szpachli i mam nadzieję, że nikt z miernikiem się nie trafi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Godzinę temu, Vieh_san napisał: To takie zapadnięte chyba nie ma być nie? Dlaczego? Przecież to dzieło inżynierów ze wschodu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 20.11.2023 o 17:40, barszczo napisał: Przecież to dzieło inżynierów ze wschodu Z ich dziełami trzeba uważać. Więcej chyba ukradli niż sami stworzyli. Edytowane 23 Listopada 2023 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 23 Listopada 2023 Autor Share Napisano 23 Listopada 2023 Kilka fotek z ostatnich prac 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Godzinę temu, Vieh_san napisał: Kilka fotek z ostatnich prac Nie kolekcjonujesz instrukcji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 23 Listopada 2023 Autor Share Napisano 23 Listopada 2023 Niee ;D ale czasami instrukcje z poprzedniego modelu służą za podkładkę do malowania następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 52 minuty temu, Vieh_san napisał: Niee ;D ale czasami instrukcje z poprzedniego modelu służą za podkładkę do malowania następnego. Cóż za obyczaje, jak można... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 To jeszcze dołożę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 24 Listopada 2023 Autor Share Napisano 24 Listopada 2023 Trochę zdjęć mi się udało zebrać: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 to się nadaje do działu 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 24 Listopada 2023 Autor Share Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, M.A.V. napisał: to się nadaje do działu 1:1 Nawet niegłupie ;D Edytowane 24 Listopada 2023 przez Vieh_san Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 @Vieh_san zwróć uwagę - godła występowały tylko wraz ze starym wzorem szachownic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) 23 minuty temu, Grzes napisał: zwróć uwagę - godła występowały tylko wraz ze starym wzorem szachownic. Ciekawe kiedy zaszła zmiana. Jak widać powyżej w 1996 jeszcze był stary wzór. A tu zdjęcie ze śladem po godle: A swoją drogą malowanie MiG-ów-23 na srebrno to był zdecydowanie zły pomysł. Cofał wizualnie tę konstrukcję do lat 50/60. Edytowane 24 Listopada 2023 przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 żeby nie było. Piszę o oryginale. Okropność. Malowanie na srebrno to ... (brak mi słów(cisną mi się tylko te które są unikane w słownikach)) Zakaz przyszedł (malunków wszelkich) w 1999 lub 1998 (sprawdzę/dowiem). Niektóre miały "ukryte" jak np. 101 nazwisko technika srebrne, godło klucza szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 7 godzin temu, imt napisał: Niektóre miały "ukryte" jak np. 101 nazwisko technika srebrne, godło klucza szare. No i wtedy też zaczęły pojawiać się napisy. Bo był zakaz robienia malunków, a nie napisów, jak mi kiedyś powiedział Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) napis na osłonie powstał w ostatnich miesiącach eksploatacji. Specjalnie aby pozostał ślad. Szczególnie dwa ostatnie wersy. Właśnie na samolocie Marka pozostały malunki. Godło klucza i nazwisko technika czyli Marka wraz ze stopniem. Edytowane 25 Listopada 2023 przez imt uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2023 Trochę go wyklepałem i przeryłem to i owo, tam gdzie była taka potrzeba. Pewnie po podkładzie i tak będą poprawki, ale to tak jak zawsze. Niemiec płakał jak sprzedawał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Panie, wygląda jak najlepsze Mistercrafty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2023 Godzinę temu, barszczo napisał: Panie, wygląda jak najlepsze Mistercrafty... To jest komplement ? To jest tak naprawdę chyba KP z żywicznymi fotelami i dyszą, a co było przed KP to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 3 godziny temu, Vieh_san napisał: a co było przed KP to nie wiem RV aircraft czy jakos tak. Kruca aż żem smaka nań nabrał, ale muszem sie powszczymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2023 2 minuty temu, Artek82 napisał: RV aircraft czy jakos tak. Kruca aż żem smaka nań nabrał, ale muszem sie powszczymać Powszczymuj się, chyba, że masz fach blacharsko-murarski w rękach xD Ja jestem samoukiem, ale odważnym polecam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 3 minuty temu, Vieh_san napisał: masz fach blacharsko-murarski w rękach Murarz blacharz akrobata, w wolnej chwili se polata Mam jeszcze stare Academy i Hellera to będzie prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi