skarczu Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Mój pierwszy ukończony śmigłowiec. Zestaw Hoppy Bossa, kilka dodatków takich jak panel sterowniczy i osłona silnika Quickboost, tablica Yahu, koła Aires, wirnik ResKit, pociski Strzała 2M i belki GAD samoróbki. Tutaj możecie znaleźć WARSZTAT Zapraszam do galerii 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) Piękny model ! Widać Twoja pracę nad detalami oraz świetnie wykonane malowanie. Gratuluje Edytowane 14 Stycznia przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Piękny model tego pokraka Bardzo ładnie go zmalowałeś, a dodatki, zwłaszcza wirnik, robią robotę . Z zaciekawieniem oglądałem warsztat i z lekką nutą żalu zaglądałem w pudło swojego ....który czeka na realizacje kiedys tam BRAWO TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Fajne wyszedł . Wirnik rzeczywiście niezły, ale to co sam wyskrobałeś to liczy się podwójnie na plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Godzinę temu, Dzejo napisał: Piękny model tego pokraka Pokraka? No cóż, z opiniami się nie dyskutuje Model bardzo ładny, dopieszczony, szacun, zwłaszcza, że to 1-72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Świetny Czajnik, bardzo się podoba. Super robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia wygląda super! Gratuluje efektu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia No ładne cacko. Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Model nic nie traci nawet na zbliżeniach. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia No Panie... Jak to mawiają starożytni Rosjanie... Very cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Wygląda jak 1/35. Bardzo fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Piękne i żywe kolory. Kurde jakbyś go postawił w jakiejś scenerii to normalnie jak prawdziwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Dzięki wam koledzy za wszystkie komentarze. To mnie motywuje do dalszego dłubania. Tylko że z moim tempem to następna galeria nie wiem czy w tym roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Bardzo ładnie wyszedł: malowanie, detal. Jednym słowem - bierz się za robotę i oczekujemy kolejnej galerii przed wakacjami 2024 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Mam opad szczęki - super wyszedł!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi