Szydercza Gała Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Jak wspominałem, ten dodatkowy P2Y z projektu Langlej ma swoja osobną odsłonę. Lotnik/wędkarz/obiadek z zestawu lotników US Navy od ION Model. Z odnośnikami: 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Mocna rzecz jeśli się zobaczy jakie to wszystko jest małe... To powoli już nie na moje oczy... Także gratuluję zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Chciałem koledze przypomnieć, że korzystanie w modelarstwie z technologi nanorobotów jest suruwo zakazane i grozi dożywotnim wykluczeniem. W pierwszej chwili myślałem że się koledze palec sìę omsknął i wygenerował o jedno zero za dużo ale odnośniki sprowadziły mnie na ziemię. Chodzą pogłoski, że wędkarzowi oczy namalowałeś a ja nawet wędkarza nie mogłem znaleźć. Odwaliłeś coś niesamowitego. Gratulacje. Podoba się. Edytowane 15 Stycznia przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Tylko który z nich jest tu jest wędkarzem, a który obiadkiem? Ta koncepcja bardzo mi się podoba. Wodę jak żeś formował? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia A ten "wyntkosz" to ma kartę wędkarską? Super robota. I to mozna nazwać Miniaturą. Przez duże "M". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Dzięki, woda z gliny dla rzeźbiarzy rytej kulą Proxxonem. Dalej już standard: podkład, kolor, gęste medium (tym razem still water od AK), pianka dedykowanym wynalazkiem od AK, na koniec rzadkie medium (Liquitex). Mogło wyjść lepiej, pierwszy raz robiłem to w ten sposób, ma to przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Super pomysł i jeszcze lepsze wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Świetna robota, robi wrażenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia A już miałem spytać czy smigiełka kręcą w dobrą stronę Ale liliput fajny no może poza tym bosakiem do łowienia rekina ale całość podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia No i po co ja Cię namawiam byś robił latałki. Chyba po to by oglądać takie cudeńka. Brawo ten Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Ale Mareczku, spokojnie to przecież jest ÓTka, tyle że latająca, także teoretycznie nic się nie stało Hajata z nami zrUP. Edytowane 15 Stycznia przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Utka ze skrzydłami to latałka. Hajata.. hm ... Qnia nie mogę skończyć. Hajata mam dużego i przy moim ostatnim szybkim inaczej sklejaniu pewne dwa lata. Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Nie wiem swoją drogą co Ty w tych qńach widzisz.... Dzban, to co innego, zanabyłem już takiego jednego drogą kupna, nawet jakieś gołe babę da się chyba zorganizować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia 7 minut temu, Szydercza Gała napisał: Nie wiem swoją drogą co Ty w tych qńach widzisz.... Dzban,,, hmm,,, to tylko do szkockiej politury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia REWELACJA + super pomysł z rekinkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Rekina to dopiero teraz dojrzałem. Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Jaki tam rekin. Od śledziUF to tu jest inny fachmann. A przy okazji: 35 piszę się bez 0 na końcu. Ode mnie "" i . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi