Xmen Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca (edytowane) Wiem.Zarzekałem się że galerii nie będzie ale siedzę i się nudzę.W telewizji nic nie ma a w "norze" prace idą zgodnie z planem ale muszę poczekać aż to i owo wyschnie.Niestety jak na amatora przystało mam zaczęte tylko dwa modele na raz .Tym bardziej że po aktualizacji Imgura walczyłem dwa dni o odzyskanie zdjęć i mam ochotę sprawdzić jak to teraz działa. Taka sobie samoróbka. Edytowane 3 Marca przez Xmen 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Cieszę się z galerii . I jeszcze raz powtarzam, bardzo fajny Bf . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca No i proszę wstydu ni ma . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 1 godzinę temu, Xmen napisał: że po aktualizacji Imgura walczyłem dwa dni o odzyskanie zdjęć ok, moze jestem wczorajszy,ale... po co Ci jakis Imgur albo inne cos tam???? Zdjecia wstawiane na forum mam na kompie i tyle i stamtad tez wstawiam, bez zadnych posrednilow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca a model - super !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Godzinę temu, BRAVO112 napisał: ok, moze jestem wczorajszy,ale... po co Ci jakis Imgur albo inne cos tam???? Zdjecia wstawiane na forum mam na kompie i tyle i stamtad tez wstawiam, bez zadnych posrednilow... Niektórzy siedzą także na innych forach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Świetny mesiek. Brudzenie bardzo fajne i z umiarem, malowanie super wyszło. Pozazdrościć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca 6 godzin temu, neptun1939 napisał: Pozazdrościć Naprawdę nie ma czego. Zwykła rzemieślnicza robota bez fajerwerków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Ładny Model. Na niemcach się nie znam więc oceniam podoba się / nie podoba się. Ten podoba mi się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Kiedyś robiłem 110-tkę Eduarda, to bardzo przyjemny model. Twój wyszedł bardzo schludnie (widać niedawno trafił do jednostki :-) ) i przyjemnie dla oka. Miło się ogląda, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca 26 minut temu, kelly9mm napisał: (widać niedawno trafił do jednostki :-) ) To taki mój styl rozpoznawczy. Kwestia wyjaśnienia dlaczego samoróbka. Tej wersji 110 w skali 1:72 Eduard nie robi choć nie wiem dlaczego bo w 48 zrobili.Postanowiłem zrobić sobie przez połączenie dwóch modeli tym bardziej że planuję zrobić wersje od B do G-4.Z modelu Bf-110E wziąłem kadłub z wnętrzem i oszklenie a z modelu Bf-110 G-2 skrzydła z gondolami silników i śmigła z kołpakami.Kalkomanie OWL. Jestem świadom że model ma pełno uproszczeń i błędów merytorycznych ale cieszy oko na półce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca 1 godzinę temu, Xmen napisał: Kwestia wyjaśnienia dlaczego samoróbka. Kibicowaliśmy na Warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca 5 minut temu, kelly9mm napisał: Kibicowaliśmy na Warsztacie Wolałem wyjaśnić bo może nie wszyscy tam zaglądali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca I ładnie wyszło Fajnie że zaczynają się drobne eksperymenty malarskie cieszące duszę, serce i oczy Model jak najbardziej godny galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Wyszedł bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca (edytowane) Dziękuję wszystkim za opinie i komentarze oraz polubienia.. Edytowane 6 Marca przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca W dniu 3.03.2024 o 23:17, Thalgonis napisał: Niektórzy siedzą także na innych forach... Po wrzuceniu fotki na serwer modelworka mozna podlinkować je na inne forum. Bardzo ładna 110, o czym zresztą już pisałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi