Szydercza Gała Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Widzę że to dziś popularny temat Moja część projekciku hajatowego zakończona, można hejtować na zdrowie 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca (edytowane) No to mamy inwazję hajatów - chyba zaraz sam coś dorzucę . A poważnie, to fajna robota i ekstra plus za scenkę. Niełatwo o dobrze wyglądającą figurkę w 1:72 (to chyba jedyna sensowna w zasięgu). Szkoda tylko, że przy takiej robocie z nitowaniem schowało się to trochę za kalkami - warto rozważyć namalowanie "pulpetów" następnym razem. Tak czy siak - piękna rzecz. Gratulacje! Edytowane 22 Marca przez kelly9mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca Widziałem Twojego, fajne kamo. Zrobiłbym sobie Oscara w czyms takim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca W Oskarze to już nie kamo, to po prostu resztki farby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Świetny model i scenka rodzajowa. Całość wygląda na większą skalę, figurka rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Bardzo ładnie kolego Michale. Choć nie ukrywam, że jedna czy dwie pary cycków z liceum ożywiły by ta cuchnącą nierychłą śmierciOM scenkę. Teraz moja, rozumISZ, kolej w sztafecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Pełna zgoda kolego Marcinie. Trzebaby Łajt Storkom zasugerować jakieś cycki, bo one jak wiadomo, są mile widziane w każdej sytuacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Bardzo ładny model i fajna scenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Latałka całkiem fajna, podstawek też. Wracaj do stoczni bo pułkownik robi się nerwowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Ale że co Mareczku, oczy pENkajO od paCZenia czy jak? Co mnie tak wyganiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Niech zostanie, cysorskich latałek nigdy za wiele. Tylko żadnych tam spitów czy meśków, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca No co Ty, zgUpiałeś?? Ja i meśki czy spity??? DZBAN, to tak, mam już nawet, i gołe baby bENdOM, spokojna Twoja rozczochrana. Ale najpierw będzie coś z zupełnie innej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 9 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Co mnie tak wyganiasz ? Nie śmiałbym tylko bardzo lubię oglądać Twoje balie. Dzbanki sranki, Mustanga zrób też znajdziesz z tymi no cyckami. Wtedy będę kibolem w kotle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca (edytowane) Mustangi są ble, to takie meśkospity, tylko brzydsze Może jakby Arma zrobiła bubbletopa, no i musiałbym znaleźć naprawdę ponętna parę cycków żeby się skusić Z balią ruszy się najwcześniej we wrześniu, także ten... Edytowane 24 Marca przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 18 minut temu, Szydercza Gała napisał: Mustangi są ble, to takie meśkospity, tylko brzydsze Oj.. grabisz sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Wszystkie te samoloty są ładne, tyle że oklepane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Ładny model, podstawka też fajna. Ps. Zastanawia mnie pewna "moda" na podstawki lotnicze tzn. samolot niezależnie (w jakich barwach i o jakiej porze roku) stojący na drewnianym podkładzie otoczony literą U przez trawę, bądź bez tego podkładu lotniczego... Skąd się to ahistoryczne i nierealne rozwiązanie/wzorzec wzięło ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 29 minut temu, neptun1939 napisał: Ładny model, podstawka też fajna. I ot chyba chodzi. Nic nie stoi na Ci przeszkodzie by zbudować podstawek zgody z ..... czymś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 11 minut temu, marek d napisał: Nic nie stoi na Ci przeszkodzie by zbudować podstawek zgody z ..... czymś tam. Owszem, tylko pytam skąd wzięła się taka dziwna i moim zdaniem głupia, moda na ten typ podstawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 4 godziny temu, neptun1939 napisał: samolot niezależnie (w jakich barwach i o jakiej porze roku) stojący na drewnianym podkładzie otoczony literą U przez trawę Całe szczęście, że tutaj jest litera L. U byłoby rzeczywiście bez sensu. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Hajatuję na zdrowie - śliczny ci samolocik jest. A ten ludek - gdzie on ma miecz ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Z mieczem ciężko byłoby się wcisnąć do kabiny, dość tam ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Z mieczem ciężko byłoby się wcisnąć do kabiny, dość tam ciasno Cesarskie samoloty miały specjalny luk bagażowy na katanę(widać na obrazku). W środku zamontowany był stelaż zapewniający bezpieczną podróż miecza. Producent jedynie nie dawał gwarancji na amunicję Bofors 40 mm. Samuraj przy okazji ustawiał radio na "Umi Yukaba" przed startem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Bardzo ładne latadło i fajna scenka! Udzieliłbyś nam fotki do galerii bloga Armahobbynews.pl ? Najlepiej z paroma zdaniami komentarza? Jeśli tak, poproszę na kontakt1@armahobby.pl Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi