barszczo Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Brak słów po prostu... ekstra . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Brak słów. Wygląda to wszystko imponująco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Ładnie, precyzyjnie, na kwitach. Przyjemnie się patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia (edytowane) Zajrzeć tu to mus! Niemal nie zdarza się warsztat z tematem tak mało mnie interesującym, gdzie śledzenie postępów jest tak ekscytujące. Niemal. Edytowane 11 Sierpnia przez greatgonzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 24 Sierpnia Autor Share Napisano 24 Sierpnia Dzisiaj mały upgrade: 1. Prowadnica karetki rampy 2. Prace przy wnęce na akumulatory i miejsce w nosku pod radar 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Niedziela o 16:45 Autor Share Napisano Niedziela o 16:45 Przyszedł czas na dokończenie kokpitu i zamknięcie bryły modelu. Sufit dostał kilka drobiazgów, m.in. nowy panel i, zasłony przeciwsłoneczne. Wycięte zostało okienko przez które będzie można choć część wykonanego kokpitu zobaczyć. A-Model przewidział kalkomanię na panel „sufitowy”, ale nie ma on nic wspólnego z tym co jest w oryginale, więc postanowiłem zrobić nowy. Osłona radaru, czy jak to woli nos samolotu czeka już na pomalowanie. Wykonałem nową antenę brzechwową, która jest pod kadłubem. Postanowiłem w między czasie, że dodam do modelu te skrzydełka w ogonowej części kadłuba. No to najbliższym czasie czeka mnie malowanie…. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Wtorek o 19:50 Autor Share Napisano Wtorek o 19:50 Dzisiaj dodałem uchwyty do bocznych wyrzutników. Są prawie niewidoczne, bardzo małe ~ 0,5x05 i grubość 0,25 [mm], otworek ma średnicę 0,2mm. Jestem ciekaw czy przetrwają proces malowania . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi