abtb Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 (edited) Cheloła Kolejna niedziela i kolejna kawa z galerią . Dziś J-28B czyli Vampir po szwedzku. Model fajny ale jak już pisałem wcześniej - trzeba się trochę napocić żeby wyszło dobrze J-28B (DH 100 Vampire FB.52) 2 Eskadra, 11 Skrzydło Szwedzkich Sił Powietrznych, Nyköping, Szwecja, 1953r. Koniec Jak zwykle dopuszczam krytykę i i inne komentarze Edited April 21, 2024 by abtb 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Ty wiesz, ze w takim malowanku i cieniowaniu, to się nawet może podobać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Model świetny. Podoba się. Nie ma się czego czepić. Skleiłbyś model jakiegoś tramwaju. Było by czego się przyczepić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Bardzo ładny wampierz jak zwykle u Ciebie malowanie prima sort, bardzo mi się takie cieniowanie podoba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 śledziowa zdrada ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Wampirów przybywa, a zielony Szwed po prostu świetny. Podoba się bardzo . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Podoba mi się. Ładnie prezentuje się na podstawce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarczu Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Bardzo ładny, szczególnie podoba mi się spód. Gratulacje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted April 21, 2024 Author Share Posted April 21, 2024 Dziękuję bardzo panowie za miłe słowa I jak zwykle pozwolę sobie odpowiedzieć: 11 godzin temu, Endrju napisał: Skleiłbyś model jakiegoś tramwaju. "Tramwaj" się robi i będzie można sobie posarmacić w galerii 11 godzin temu, M.A.V. napisał: śledziowa zdrada ! Zbychu - bez awantur . Śledzie mają się dobrze, a nawet bardzo dobrze - wszystkie trzy 10 godzin temu, barszczo napisał: Wampirów przybywa, a zielony Szwed po prostu świetny. Jak w Potopie - będzie więcej Jeszcze raz wielkie dzięki panowie za docenienie mojej pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelly9mm Posted April 22, 2024 Share Posted April 22, 2024 Ale fajny krwiopijca. Wygląda świetnie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted April 22, 2024 Share Posted April 22, 2024 Jak na drewniany samolot ,wygląda świetnie. Lubię twój sposób ,,kładzenia powłoki lakierniczej na płatowiec,,. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted April 23, 2024 Author Share Posted April 23, 2024 11 godzin temu, em napisał: Lubię twój sposób ,,kładzenia powłoki lakierniczej na płatowiec,,. Wielkie dzięki za uznanie Tylko nie pisz, że wyznaczam nowe trendy w budowie modeli bo mnie jeszcze do Wiki wpiszą i będzie trzeba trzymać fason i formę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted April 23, 2024 Share Posted April 23, 2024 Godzinę temu, abtb napisał: Tylko nie pisz, że wyznaczam nowe trendy w budowie modeli bo mnie jeszcze do Wiki wpiszą i będzie trzeba trzymać fason i formę A jak coś zmienisz to cię wyklną i przed inkwizycją postawią . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted April 23, 2024 Author Share Posted April 23, 2024 21 minut temu, barszczo napisał: to cię wyklną i przed inkwizycją postawią To jeszcze pół biedy - gorzej jak z cechu wykluczą i zakażą lepienia plastikowych samolocików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 Bardzo sympatyczny szwedzki Vampire. Model bardzo miły dla oka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts