abtb Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia (edytowane) Cheloła Kolejna niedziela i kolejna kawa z galerią . Dziś J-28B czyli Vampir po szwedzku. Model fajny ale jak już pisałem wcześniej - trzeba się trochę napocić żeby wyszło dobrze J-28B (DH 100 Vampire FB.52) 2 Eskadra, 11 Skrzydło Szwedzkich Sił Powietrznych, Nyköping, Szwecja, 1953r. Koniec Jak zwykle dopuszczam krytykę i i inne komentarze Edytowane 21 Kwietnia przez abtb 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Ty wiesz, ze w takim malowanku i cieniowaniu, to się nawet może podobać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Model świetny. Podoba się. Nie ma się czego czepić. Skleiłbyś model jakiegoś tramwaju. Było by czego się przyczepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Bardzo ładny wampierz jak zwykle u Ciebie malowanie prima sort, bardzo mi się takie cieniowanie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia śledziowa zdrada ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Wampirów przybywa, a zielony Szwed po prostu świetny. Podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Podoba mi się. Ładnie prezentuje się na podstawce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Bardzo ładny, szczególnie podoba mi się spód. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia Dziękuję bardzo panowie za miłe słowa I jak zwykle pozwolę sobie odpowiedzieć: 11 godzin temu, Endrju napisał: Skleiłbyś model jakiegoś tramwaju. "Tramwaj" się robi i będzie można sobie posarmacić w galerii 11 godzin temu, M.A.V. napisał: śledziowa zdrada ! Zbychu - bez awantur . Śledzie mają się dobrze, a nawet bardzo dobrze - wszystkie trzy 10 godzin temu, barszczo napisał: Wampirów przybywa, a zielony Szwed po prostu świetny. Jak w Potopie - będzie więcej Jeszcze raz wielkie dzięki panowie za docenienie mojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Ale fajny krwiopijca. Wygląda świetnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Jak na drewniany samolot ,wygląda świetnie. Lubię twój sposób ,,kładzenia powłoki lakierniczej na płatowiec,,. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia 11 godzin temu, em napisał: Lubię twój sposób ,,kładzenia powłoki lakierniczej na płatowiec,,. Wielkie dzięki za uznanie Tylko nie pisz, że wyznaczam nowe trendy w budowie modeli bo mnie jeszcze do Wiki wpiszą i będzie trzeba trzymać fason i formę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Godzinę temu, abtb napisał: Tylko nie pisz, że wyznaczam nowe trendy w budowie modeli bo mnie jeszcze do Wiki wpiszą i będzie trzeba trzymać fason i formę A jak coś zmienisz to cię wyklną i przed inkwizycją postawią . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia 21 minut temu, barszczo napisał: to cię wyklną i przed inkwizycją postawią To jeszcze pół biedy - gorzej jak z cechu wykluczą i zakażą lepienia plastikowych samolocików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Bardzo sympatyczny szwedzki Vampire. Model bardzo miły dla oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi