abtb Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Witam Dziś do porannej kawy prezentuję model jednego z najładniejszych / najpiękniejszych samolotów z biura Mikojana i Gurewicza - MiG 29. Samolot o urzekającej , i chyba ponad czasowej sylwetce. Model Zwezdy składa się bardzo dobrze i jest chyba najbardziej wierną kopią oryginału dostępną na rynku modelarskim w królewskiej skali. mam cichą nadzieję, że Zwezda pójdzie o jeden, ten najważniejszy, krok do przodu i wyda wersję UB. Ale do rzeczy: MiG 29, wersja 9-13, Borisoglebskie Centrum Szkolenia Pilotów, Borisoglebsk, Rosja, 2001r Na dziś aż tyle (fotek) Tradycyjnie zapraszam do komentowania, klikania emotek, pisania paszkwili, lania miodu, sypania dziegciu do beczki, itp. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Jak Ty mnie teraz zaimponowałeś.Bardzo ładny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Moja pierwsza odrzutowa miłość. Nie rdzewieje... Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Pięknie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Ogólnie może być Tylko nie rób zdjęć z tak przyciętym nosem, bo to słabo wygląda 53 minuty temu, abtb napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Zmalowany wzorowo, podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września No piękne cacko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Model świetnie zrobiony bez dwóch zdań. Prawdziwy majstersztyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Świetny. Bardzo mi się podoba . To też jeden z moich ulubionych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września Z małym opóźnieniem, spowodowanym wczasowaniem, chciałbym serdecznie podziękować za komentarze i uwagi Cieszę się bardzo, że 29-tka w moim wykonaniu przypadła kolegom do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września W dniu 1.09.2024 o 09:11, Grzes napisał: Tylko nie rób zdjęć z tak przyciętym nosem, bo to słabo wygląda To ruski. Chciał mu nosa utrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Chylę czoła. Piękny model, idealnie wykonany od składania po brudzenie. Ostatnio składałem 29-tkę i widzę że, muszę się sporo nauczyć. Oszklenie kabiny idealnie przepuszcza światło, head-up świetnie widoczny i odwzorowany. Jakbym patrzył na większą skalę a nie 72-jkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Model zacnie wykonany Samolot zawsze mi się podobał i podobać będzie ale w wersji 9-12 czyli tej "naszej". Ta wersja przez tego garba mam wrażenie że traci na sylwetce bo sprawia wrażenie "złamanego" kadłuba, ale to tylko moje zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Października Autor Share Napisano 1 Października 12 minut temu, Artek82 napisał: w wersji 9-12 czyli tej "naszej". Weź nie naciskaj, bo jeszcze namówisz i będzie klops 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października 4 minuty temu, abtb napisał: Weź nie naciskaj, bo jeszcze namówisz i będzie klops Ale zawsze to może być eNeRDowiec albo rumuński Sniper albo Slovaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Października Autor Share Napisano 1 Października 4 minuty temu, Artek82 napisał: Ale zawsze to może być eNeRDowiec Oo, taki to jest w panach. Tzn "enerdowiec" ale bardziej jako MiG 21F-13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października 1 godzinę temu, abtb napisał: enerdowiec To znaczy ten dobry Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października 2 godziny temu, Artek82 napisał: Ale zawsze to może być eNeRDowiec Albo tenże eNeRDowiec po przejściach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października (edytowane) 19 minut temu, Grzes napisał: Albo tenże eNeRDowiec po przejściach... Cicho Podprogowo chciałem przemycić naszego A nóż, widelec by go wybrał Edytowane 1 Października przez Artek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Października Autor Share Napisano 1 Października 19 minut temu, Grzes napisał: Albo tenże eNeRDowiec po przejściach... 2 minuty temu, Artek82 napisał: Cicho Podprogowo chciałem przemycić naszego 4 minuty temu, Artek82 napisał: A nóż, widelec by go wybrał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi