Szydercza Gała Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października No i Finito. Modelik mały, sympatyczny, odleżał w szafie swoje i jest Sam stateczek lekko glutowany, jak to Aoshima, blaszki Five Star'a wyciągają go mocno, ale sam Five Star Rainbowem też nie jest, także ten. Dżoneczka za to jest Rainbowa i to widać. Ludziki nieodmiennie zajebiste od ION Model, no i to chyba byłoby na tyle. Warsztat No i na koniec z uniwersalnym przymiarem: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Bez abordażu fajna dioramka podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Szkoda, że ponad połowy, rozumISZ, linek brakuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października TAK Z tym że ta wersja '45 miała toto nieco przerzedzone w stosunku do wersji z wyższym masztem. No i upychac już nie bardzo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października (edytowane) Czyżbym pacząl złe foto? 46-49 Edytowane 12 Października przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października (edytowane) Dobre, będziesz miał się okazję wykazać i rozjechac mojOM smutnOM kupę swoją Edytowane 12 Października przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Obawiam się, ze szeregowy nie przeskoczy pÓłkownika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Tak sobie patrzę i myślę "jak ja bym chciał tak uMić", ech... Podoba mi się bardzo wszystko. Brawo! Już w warsztacie pisałem: "koniec świata". Tak mi się to skojarzyło z wyobrażeniem "fizycznym" tego końca. Jakbyś dał szersze ujęcie (tego kadru od tyłu) toby było widać i słonie, i żółwia. Bardzo to wszystko zrobiłeś realistycznie (foto skradzione przez wujka G, autor nieznany). Dobra, koniec pisania, czas się brać za robotę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października (edytowane) Ale ten obrazek to oszustFo jest, bo pomiedzy ziemią a słoniami powinny być jeszcze krokodyle. Wiem, bo ze dwa kilometry za moją wioską jest krawENdź śFiata i tam trzeba uważać, bo te krokodyle kłapiOM.... Zacieszam że się podoba. PS: skakanie przez Pułkownika ( którego nazwiska nie wolno wymawiać ) jest niezdrowe i zagraża integralności potylicy skaczącego Edytowane 12 Października przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października Jak zawsze wszystko ładnie, pięknie, cudownie. Gdy patrzę na wodę to myślę sobie, moja wodą, sam robiłem, więc bardzo mi się podoba Ale nie obejdzie się bez krytyki. W końcu to ja mogę się o coś do Ciebie przyczepić Zapałka ma brązową siarkę, a powinna być czerwona! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października (edytowane) No ba, jak się uczyć to od najlepszych nie? Muszę sobie znaleźć jakąś egzotyczną zapałkę, z zielona albo niebieską siarką, żeby było elitarnie i prestiżowo Stoi sobie teraz obok mojego Nagatsuka, mutsuki w porównaniu z tym rzecznym guanem prezentuja sie nader okazale.... Edytowane 13 Października przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października No ładne cacko! Główne achy i ochy już pisałem w wątku warsztatowym - tutaj rozpłynę się jeszcze nad fajnym, ażurowym podestem przy dziobowej pukawce. Czerwona dżĄka dalej daje po oczach, ale daje zgodnie z dokumentacjOM . Dodam jeszcze, że zielona galareta jest po prostu zarypista, bardzo mi się podoba. Świetna robota! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Października Autor Share Napisano 14 Października Cieszę się że Ci sie podoba Mareczku. Żagielki są oczojebne, ale nie aż tak jak na zdjęciach, aparat zawsze oszukuje na czerwonym, jak wiesz. Z resztą miały takie być z założenia, żeby ożywić nieco tOM japonCkOM nudę kolorystyczną. Dlatego też nie szedłem w błotną wodę, żeby tej nudy nie pogłębiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Października Share Napisano 15 Października Szafa gra, jak mówią na Podkarpaciu. Ale dopiero z zapałką to dech zapiera. Wyrazy uszanowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 15 Października Share Napisano 15 Października Szacun. Się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października Piękny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października Fajnie że to jeszcze widzisz. Cacy, nie ma co narzekać. Ale zapałka skali nie trzyma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Października Share Napisano 17 Października Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Zaiste imponująca praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Fantazja, sam model i dioramka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi