halset Napisano 1 Grudnia Autor Share Napisano 1 Grudnia 1 minutę temu, Grzes napisał: Ludziki se zrobi, kalkę wydrukuje, jeszcze sam to wszystko wodą zaleje. Normalnie Człowiek Renesansu Łańcuszki między słupkami też sobie sam narysowałem i dałem do wytrawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Zobaczyłem i nie umiem odzobaczyć aby się zmobilizować do robienia swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia @halsetsorry.... nie mogłem się powstrzymać..... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Panie Halset, ja wiedziałem żeś jest dobry modelarz, nawet bardzo dobry. Ale teraz to już przegiąłeś! Mistrzowska w każdym aspekcie modelarskiego rzemiosła aranżacja pamiętnego tematu. I jeszcze takie wykonanie w 1/72. Nic tylko pogratulować i wyłapywać smaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia (edytowane) . Edytowane 1 Grudnia przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Klasa! Podoba się i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Przepiękna praca, czy ludziki co sobie "sam" drukowałeś byłbyś chętny też wydrukować "na handel" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 2 Grudnia Autor Share Napisano 2 Grudnia Jak na 72 to model wcale nie jest taki całkiem mały: 10 godzin temu, mysiek13 napisał: Przepiękna praca, czy ludziki co sobie "sam" drukowałeś byłbyś chętny też wydrukować "na handel" ? Niestety ze względu na prawa autorskie nie mogę - nie jestem defacto w 100% ich autorem, jako bazy użyłem kilka assetów których używamy w firmie do wizualizacji 3d - odpowiednio dopasowując pozy, podmieniając ręce czy głowy i modyfikując to i owo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Nie moja bajka przede wszystkim ze względu na skalę (tematyka zresztą też) ale wygląda to znakomicie, jak zawsze piękna robota. Zwraca też uwagę bardzo ładnie dopracowana podstawka - w sensie drewniany postument - a niestety nieraz oprawa dioramy czy scenki znacznie odstaje od poziomu pracy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Pięknie, woda wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Super robota. Temat na mnie mocno podziałał, jako na budowlańca wodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia W dniu 30.11.2024 o 21:17, halset napisał: Finito Pamiętam ten okres gdy przyjeżdżałem przez centrum Opola, widoczne ślady po powodzi gdzie woda sięgała 1 piętra i wyżej, wraki pojazdów zawieszone na ogrodzeniu cmentarza przy skrzyżowaniu Ul. Niemodlińskiej i Wrocławskiej, tragedia. Z tym finitos toś poszedł na całego, zwodziłeś obserwujących cały czas, a to pokazując ciężarówkę a to fragmencik uliczki , asa trefl trzymałeś w rękawie na zakończenie . Nazwać tą dioramkę udaną to tak jak gdyby nic nie powiedzieć, dopieściłeś ją w każdym calu i szczególe , pozostaje tylko pochylić się i..... P.S. Mam nadzieję zobaczyć ją i jej autora na przyszłorocznej imprezie w Bytomiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Grudnia Share Napisano 5 Grudnia WoW. Po prostu WooooooW! Na początku myślałem że pozostanie ta podstawka z asfaltem, ale widzę że zamysł przeszedł rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 5 Grudnia Share Napisano 5 Grudnia Genialna robota 11/10 warsztatowo, malarsko, historycznie-tematycznie, podstawkowo (idealny minimalizm- podstawka idealnie podkreśla temat i nie przytłacza) ..no i figurkowo. Woda sztos. W zasadzie znalazłem tylko jeden minus, który ginie przy odbiorze ale dodam jako info zwrotne tzn chyba kalka na lewych drzwiach kapke nie siadła tzn widać schodek., ja przy grubych kalkach jak robie coś ambitnego to zalewam połyskiem i szlifuje papierem aż zniknie, zwykle wystarcza lakier podany "pod włos" ale nie zawsze. Żebym ja miał takie figurki..i umiał je tak pomallować...:) Czekam na kolejne cuda spod Twojej ręki. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Wspaniała praca. Świetny pomysł, wykonanie, woda, figurki (w tej skali - miazga!) . Żadnego efekciarstwa, wszystkiego w sam raz. Słowem przepis na REWELACYJNY projekt. Fotka Admina będzie! Gratuluję niesamowitej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 Grudnia Autor Share Napisano 6 Grudnia (edytowane) Dzięki jeszcze raz Panowie W dniu 4.12.2024 o 21:10, bulik58 napisał: P.S. Mam nadzieję zobaczyć ją i jej autora na przyszłorocznej imprezie w Bytomiu. Powinienem się zjawić Edytowane 6 Grudnia przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia 16 godzin temu, halset napisał: Powinienem się zjawić Zapraszam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi