Szydercza Gała Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca (edytowane) Zasadzalem się na temat juz od dłuższego czasu, bede żenił Tamijunie z Airesem do modelu Academy i innymi różnościami. Że da się, to wiem bo ktoś już tu kiedyś to robił. Wyjdą pewnie jakieś sajens fikszony,ale nie bardzo mnie to rusza, nie będzie to wONtek dla purystów dzbanowego tematu To mam: Polepilem silnik: Pomalowałem bebechy szoferki: Zmasakrowałem lewe KSZydełko: Edytowane 23 Lipca przez Szydercza Gała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Fajnie idzie... a te cycki to mozna zobaczyc? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca Wszystko w swoim czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca malowanie standardowe z delikatnymi śladami eksploatacji ? 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Ambitnie, spoglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Ładna taca - w sam raz pod dzbanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca 42 minuty temu, abtb napisał: Ładna taca - w sam raz pod dzbanek TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Wydawało mi się, że za dużo wypiłem widząc Szydercza Gała w dziale lotniczym, ale to nie piwny zwid, tylko real Czekam zatem na kontynuację, już na trzeźwo (aby nie demoralizować młodzieży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca Bez przedady, nie pierwsza to moja bytność w latałkowym dziale, pewnie też nie ostatnia. Trzeba czasem odpocząć wszelakiego pływającego DziadostFa No jak juz robic latałkę to trzeba taka prawdziwą z przytupem, nie jakiestam my little pony Choć i dla wielbicieli takowych mam niusa, takiego tez mam , do tego w najpaskudniejszej wersji A co do piwa... też bym się napił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: pewnie też nie ostatnia. O! - czyli jednak jest szansa że wyjdziesz na porządnego człowieka i modelarza 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Trzeba czasem odpocząć wszelakiego pływającego DziadostFa Jak ty mnie teraz zaimponowałeś 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No jak juz robic latałkę to trzeba taka prawdziwą z przytupem, To w końcu z czym ma być - z przytupem czy z cycem? Bo przyznam szczerze - zaczynam się gubić w tych niuansach 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: A co do piwa... też bym się napił Namówiłeś mnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lipca Autor Share Napisano 26 Lipca Takie mu jeszcze zrobiłem aparatem zanim zamknąłem wszystko w kadłubie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca (edytowane) W dniu 24.07.2025 o 02:00, Szydercza Gała napisał: A co do piwa... też bym się napił Słusznie Waszmość prawisz A wnętrze cymes... Hmm - kiedyś była taka wódka - Cymes (bezalkoholowa oczywiście ). Jak byłem w LO, to na wagarach piłem pod miejscowym Domem Kultury Edytowane 26 Lipca przez tenzan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 18 minut temu, tenzan napisał: Jak byłem w LO, to na wagarach piłem pod miejscowym Domem Kultury Na ciepło bez popitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lipca Autor Share Napisano 26 Lipca A w ogólniaku dało się inaczej???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia (edytowane) Udało się to nawet jakoś upchnąć w KSZydełku: Silnik na miejscu: Edytowane 4 Sierpnia przez Szydercza Gała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia (edytowane) W dniu 26.07.2025 o 21:19, barszczo napisał: Na ciepło bez popitki? Czasami stać było na oranżadę A wracając do modelu - wygląda coraz lepiej Edytowane 6 Sierpnia przez tenzan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi