blackriver Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca W dniu 26.10.2025 o 14:48, Grzes napisał: Ożesz... A ja takiej szukam do mojego archiwum jest na alle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca Grzesiowi raczej chodziło o pierwsze wydanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Godzinę temu, Moses napisał: Grzesiowi raczej chodziło o pierwsze wydanie Dokładnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca Extracolor schnie na Tomahawku, więc mam tydzień aby posiedzieć nad Iskrą Doszły skrzydła. Jutro pilniki idą w ruch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca sorry @Moses za offtop ale tak patrzę na tą Twoją Iskrę.... i patrzę... i patrzę.... ....i nie mogłem się powstrzymać od wrzucenia słynnego suchara z czasów covida : 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 25 minut temu, M.A.V. napisał: sorry @Moses za offtop ale tak patrzę na tą Twoją Iskrę.... i patrzę... i patrzę.... ....i nie mogłem się powstrzymać od wrzucenia słynnego suchara z czasów covida : I ja o tym napomykałem, ale jakoś temat nie został podjęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca 9 godzin temu, socjo1 napisał: I ja o tym napomykałem, ale jakoś temat nie został podjęty. A bo ja pamięć mam dobrą, ale krótka Może kapke za długi, ale naprade nie zawiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Fajnie Ci idzie ta robota, ładny i rzadki modelik będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca W dniu 7.07.2026 o 21:45, Aleksander z Zalasu napisał: jakby mieć dobre zdjęcia tudzież inną dokumentację, to ten przedział awioniczny w nosku, to żaden problem zrobić w technologii druku 3D. Idea dobra Fotki też by się znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca 5 godzin temu, Grzes napisał: Fotki też by się znalazły A to jak znajdziesz (lub zrobisz) to podrzuć, może coś by się wyskrobać dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca 1 minutę temu, Aleksander z Zalasu napisał: A to jak znajdziesz (lub zrobisz) to podrzuć Jesteśmy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 20:59 Share Napisano Niedziela o 20:59 W dniu 9.07.2026 o 08:42, Moses napisał: Coś tam jest do dorobienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Środa o 11:16 Autor Share Napisano Środa o 11:16 Pobawiłem się trochę z blaszkami doprowadzając model do stanu w którym mogę rozpocząć malowania. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 13:30 Share Napisano Środa o 13:30 W dniu 26.10.2025 o 14:48, Grzes napisał: W dniu 26.10.2025 o 13:45, Moses napisał: Expand Ożesz... A ja takiej szukam do mojego archiwum @Grzesmignęło mi na Vinted przed chwilą: https://www.vinted.pl/items/9403495500-model-plastikowy-samolotu-pzl-wsk-mielec-ts-11-iskra-200-br 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 20:09 Share Napisano Środa o 20:09 6 godzin temu, jachud3 napisał: mignęło mi na Vinted przed chwilą: https://www.vinted.pl/items/9403495500-model-plastikowy-samolotu-pzl-wsk-mielec-ts-11-iskra-200-br Dzięki za info. Pewnie po jakichś negocjacjach brałbym, ale z vinteda nie korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi