abtb Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 (edited) Witam Zgodnie z obietnicą złożoną w poprzedniej galerii - dziś kolejny MiG z rondlami MiG 21PFM, Egipskie Siły Powietrzne, lotnisko Inshas, Egipt, wczesne lata 80-te XX wieku. Edited December 8, 2025 by abtb 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 No piękny jest, bardzo się podoba . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 Elegancki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 Świetny model. Pa.Tomek prześlij mi na priv listę imprez modelarskich które planujesz odwiedzić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkodnik Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 Te egipskie malowania przyciągają oko, fajny podoba się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej R Posted December 8, 2025 Share Posted December 8, 2025 Zawsze podobały mi się MiGi pomalowane inaczej niż na srebrno. Bardzo przyjemny, podoba mi się. Z ciekawości. Ile już modeli ukończyłeś w tym roku? Mam wrażenie, że widzę co chwilę Twoje prace. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 8, 2025 Author Share Posted December 8, 2025 11 minut temu, Maciej R napisał: Z ciekawości. Jak mawiał wieszcz - ciekawość to pierwszy stopień do piekła 11 minut temu, Maciej R napisał: Ile już modeli ukończyłeś w tym roku? Już niebawem, już za momencik będzie kolejne "Podsumowanie roku wg abtb" i wszystko się wyjaśni Jeszcze tylko spróbuję skończyć to i owo i będę podsumowywał 12 minut temu, Maciej R napisał: Mam wrażenie, że widzę co chwilę Twoje prace. Trafiłeś w sedno tarczy - staram się jak mogę, żeby forumowi koledzy mieli co obejrzeć do porannej niedzielnej kawy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted December 8, 2025 Share Posted December 8, 2025 1 godzinę temu, abtb napisał: staram się jak mogę, żeby forumowi koledzy mieli co obejrzeć do porannej niedzielnej kawy Zastanawiam się jak Szanowny to robi, że udaje się tyle zlepić fajnych modeli. Ile czasu przeznaczasz na hobby w ciągu tygodnia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyk Posted December 8, 2025 Share Posted December 8, 2025 Gratulacje! Malowania z Bliskiego Wschodu i północnej Afryki bardzo się lubią z radzieckim konstrukcjami. A tu starszy bliźniak zrobiony kilka lat temu. Mi zajęło to jednak wtedy kilka miesięcy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 8, 2025 Author Share Posted December 8, 2025 Godzinę temu, jachud3 napisał: Ile czasu przeznaczasz na hobby w ciągu tygodnia? Trochę kłopotliwe pytanie - potrzebuję tygodnia by na nie odpowiedzieć A tak na poważnie - nie wiem. Czasami jestem w stanie "przy niedzieli" wymalować cały model (stosując Gunze C nie jest to żadnym problemem) a czasami zdarza mi się nic nie zrobić. Tu chyba raczej chodzi o konsekwencję w działaniu - mam plan i go realizuję Godzinę temu, tommyk napisał: starszy bliźniak zrobiony kilka lat temu Konkurs "Zimna wojna" - pamiętam, też uczestniczyłem (jak zawsze ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatgonzo Posted December 8, 2025 Share Posted December 8, 2025 6 godzin temu, abtb napisał: staram się jak mogę, żeby forumowi koledzy mieli co obejrzeć do porannej niedzielnej kawy Czyli 52. Też fajny i tak estetycznie nie krzywdzi oczu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 8, 2025 Share Posted December 8, 2025 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 9, 2025 Author Share Posted December 9, 2025 Dziękuję bardzo panowie za opinie Jest to 16-ty model 21-nki w moich zbiorach, kolejne dwa czekają na zrobienie - ale to już raczej w drugiej połowie 2026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts