sianko Posted January 2 Share Posted January 2 Witam Tego karalucha kończyłem jeszcze w starym roku, a więc zaliczam go na poczet dwóch ukończonych modeli w 2025 r. Zestaw to oczywiście Kovozawody Prostejow ,a więc takie mydełko prosto z pudła plus karabin Colt z GasPatch. Model przedstawia samolot z 70 eskadry, pilotowany przez włoskiego asa Fulco Rufio di Calabria z przełomu zimy 1916/17. 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 2 Share Posted January 2 Fajna pchełka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted January 2 Share Posted January 2 Brakuje mi jednej rzeczy. Monety aby ogarnąć wielkość modelu i Twojego kunsztu Sianko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted January 2 Share Posted January 2 Te liliputy fajnie ci wychodzą podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted January 2 Share Posted January 2 Świetny! Ogląda się świetnie. Nic tylko na fotkę Admina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted January 2 Share Posted January 2 Rewelacja. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted January 2 Share Posted January 2 Sztos!!! Jak malowany Kadłub długi pewnie na półtora zapałki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted January 2 Author Share Posted January 2 Panowie dziękuję 13 minut temu, TAW napisał: Sztos!!! Jak malowany Kadłub długi pewnie na półtora zapałki? Zasadniczo malowany Tamyią akrylową, zieleń i czerwień to Valleyo. Trochę oleji artystycznych, suchych pasteli itp. Akurat monet i zapałek nie posiadam, aczkolwiek, to na razie najmniejszy samolocik jaki sklejałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 3 Share Posted January 3 Bardzo ładne maleństwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JollyMonk Posted January 4 Share Posted January 4 Gratulacje, efekt jest niesamowity! Mogę sobie wyobrazić, jaki jest malutki. Płótno wyszło przepięknie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarczu Posted January 4 Share Posted January 4 Świetny model - podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts