sianko Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Witam Tego karalucha kończyłem jeszcze w starym roku, a więc zaliczam go na poczet dwóch ukończonych modeli w 2025 r. Zestaw to oczywiście Kovozawody Prostejow ,a więc takie mydełko prosto z pudła plus karabin Colt z GasPatch. Model przedstawia samolot z 70 eskadry, pilotowany przez włoskiego asa Fulco Rufio di Calabria z przełomu zimy 1916/17. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Fajna pchełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Brakuje mi jednej rzeczy. Monety aby ogarnąć wielkość modelu i Twojego kunsztu Sianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Te liliputy fajnie ci wychodzą podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Świetny! Ogląda się świetnie. Nic tylko na fotkę Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Rewelacja. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Sztos!!! Jak malowany Kadłub długi pewnie na półtora zapałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Panowie dziękuję 13 minut temu, TAW napisał: Sztos!!! Jak malowany Kadłub długi pewnie na półtora zapałki? Zasadniczo malowany Tamyią akrylową, zieleń i czerwień to Valleyo. Trochę oleji artystycznych, suchych pasteli itp. Akurat monet i zapałek nie posiadam, aczkolwiek, to na razie najmniejszy samolocik jaki sklejałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Bardzo ładne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Gratulacje, efekt jest niesamowity! Mogę sobie wyobrazić, jaki jest malutki. Płótno wyszło przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Świetny model - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi