Spike Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Witam wszystkich bardzo serdecznie. To moja pierwsza galeria na tym forum i drugi w życiu model plastikowy. Do tej pory zajmowałem się pancerką w kartonie w skali 1:25. Ostatni sklejony przeze mnie karton postanowiłem zwaloryzować i pomalować aerografem i tak doszedłem do wniosku, że już nie ma odwrotu i każdy następny czołg będzie malowany. Do skali 1:35 zawsze ciągnęła mnie duża dostępność figurantów. W 1:25 zakup figurki graniczył z cudem. Tak czy inaczej, stos zeszytów z modelami powoli zastępuję stosem pudełek... z modelami . Zapraszam do oglądania fotek. 23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Chłopaki mooocno opaleni, ale w końcu pasuje do tematu Bardzo ładna czwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Ja też niedawno debiutowałem ze swoją pierwszą galerią, po latach klejenia kartonów. Twoja czwórka prezentuje się zacnie, choć ja pewnie bym ją nieco przykurzył. Podstawka i figurki też ładneTeraz pora na Twoją pierwszą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Jak na drugi model, to naprawdę szacun Z odpowiednim przygotowaniem można się było jednak takiego efektu spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Szacun jak na drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Znakomicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Bardzo ładne wykonanie, podstawka dodaje klimatu. Ps na przyszlość uwaga na kolor wlazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Bardzo ładnie się prezentuje całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Brakuje mi kurzu na modelu przez co dobrze wykonany model traci na uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Świetna praca, czołg, załoga, podstawka - wszystko super. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) W dniu 16.02.2026 o 22:21, patrykd napisał: Brakuje mi kurzu na modelu przez co dobrze wykonany model traci na uroku. Kurz byłby w takim samym kolorze jak kolor pojazdu - ciężko byłoby go raczej odróżnić. Myślę, że matowe wykończenie załatwia w domyśle tę sprawę, a kurzenie na siłę sprawiłoby że model straciłby na kontraście, który tu akurat robi fajną robotę. A model bardzo dobry, otoczenie też. Udana przygoda z plastikiem, są papiery na bardzo dobre modele - czekamy. Edytowane 19 Lutego przez TAW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Dopiero drugi plastik? No to rewelacja. Model wyszedł bardzo ładnie. Malowanie figurek również na bardzo wysokim poziomie. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego No to witamy na pokładzie. Debiut zdecydowanie udany. Model podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Praca super! Osobiście dodałbym mocniejsze ukurzenie - pustynia to jednak bardzo "brudny" teren :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Wszystko w zasadzie już powiedzieli przedmówcy. Od siebie chciałbym przekazać jedynie wyrazy uznania i podziwu. Pięknie całość wygląda i się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi