Spike Napisano Sobota o 23:31 Share Napisano Sobota o 23:31 Witam wszystkich bardzo serdecznie. To moja pierwsza galeria na tym forum i drugi w życiu model plastikowy. Do tej pory zajmowałem się pancerką w kartonie w skali 1:25. Ostatni sklejony przeze mnie karton postanowiłem zwaloryzować i pomalować aerografem i tak doszedłem do wniosku, że już nie ma odwrotu i każdy następny czołg będzie malowany. Do skali 1:35 zawsze ciągnęła mnie duża dostępność figurantów. W 1:25 zakup figurki graniczył z cudem. Tak czy inaczej, stos zeszytów z modelami powoli zastępuję stosem pudełek... z modelami . Zapraszam do oglądania fotek. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 00:42 Share Napisano Niedziela o 00:42 Chłopaki mooocno opaleni, ale w końcu pasuje do tematu Bardzo ładna czwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano Niedziela o 08:00 Share Napisano Niedziela o 08:00 Ja też niedawno debiutowałem ze swoją pierwszą galerią, po latach klejenia kartonów. Twoja czwórka prezentuje się zacnie, choć ja pewnie bym ją nieco przykurzył. Podstawka i figurki też ładneTeraz pora na Twoją pierwszą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Niedziela o 10:53 Share Napisano Niedziela o 10:53 Jak na drugi model, to naprawdę szacun Z odpowiednim przygotowaniem można się było jednak takiego efektu spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 11:09 Share Napisano Niedziela o 11:09 Szacun jak na drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano Niedziela o 19:05 Share Napisano Niedziela o 19:05 Znakomicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano Niedziela o 22:04 Share Napisano Niedziela o 22:04 Bardzo ładne wykonanie, podstawka dodaje klimatu. Ps na przyszlość uwaga na kolor wlazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano Poniedziałek o 19:29 Share Napisano Poniedziałek o 19:29 Bardzo ładnie się prezentuje całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Poniedziałek o 21:21 Share Napisano Poniedziałek o 21:21 Brakuje mi kurzu na modelu przez co dobrze wykonany model traci na uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano wczoraj o 16:58 Share Napisano wczoraj o 16:58 Świetna praca, czołg, załoga, podstawka - wszystko super. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) W dniu 16.02.2026 o 22:21, patrykd napisał: Brakuje mi kurzu na modelu przez co dobrze wykonany model traci na uroku. Kurz byłby w takim samym kolorze jak kolor pojazdu - ciężko byłoby go raczej odróżnić. Myślę, że matowe wykończenie załatwia w domyśle tę sprawę, a kurzenie na siłę sprawiłoby że model straciłby na kontraście, który tu akurat robi fajną robotę. A model bardzo dobry, otoczenie też. Udana przygoda z plastikiem, są papiery na bardzo dobre modele - czekamy. Edytowane 10 godzin temu przez TAW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Dopiero drugi plastik? No to rewelacja. Model wyszedł bardzo ładnie. Malowanie figurek również na bardzo wysokim poziomie. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi