JŚ Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Nie dla śmiertelnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Darku a tak dla przypomnienia który to już Twój mopliko podobny pojazd -JEST EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Darku a tak dla przypomnienia który to już Twój mopliko podobny pojazd -JEST EXTRA Ten będzie nr 9. A tak na prawdę to zrobiłem ich już 10, ale jeden poszedł na zamówienie dla kolegi Karola. Tak więc w kolekcji mam 9. Można je zobaczyć na Kartonwork (kolekcja motocykli i Dot-Bradshaw galeria oba tematy pod postami Wujka Andrzeja). Do zobaczenia w Bytomiu Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Jego ekscelencja Biskup uważa, że byłby to idealny pojazd dla dostojników kościelnych. Jest po prostu boski!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Jego ekscelencja Biskup uważa, że byłby to idealny pojazd dla dostojników kościelnych. Jest po prostu boski!!!!!!!!!!! O dziękuję Wasza Eminencjo! Popieram, ale trzeba pamiętać o purpurowej sutannie, co by jej nie wkręciło w łańcuch! Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 ale trzeba pamiętać o purpurowej sutannie, co by jej nie wkręciło w łańcuch jak będzie lateksowa to nie wkręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie lateksowa to nie wkręci... Święte słowa, święte słowa..... Pozdro - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Jego ekscelencja nie posiada lateksowej sutanny. Jest oficjalne, i zarazem zgodne z prawda stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie! Wczoraj wieczorem zrobiłem kilka głębokich wdechów i jeden wydech. Wydech do mojego Indiana. Poza tym wykonałem kilka drobnych elementów, jak obiemki mocujące zbiornik, część przedniego wachlarza no i pedał hamulca nożnego. A oto fotki. Serdecznie pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie!Wczoraj wieczorem zrobiłem kilka głębokich wdechów i jeden wydech. A co tak intensywnie wdychałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Bardzo ładnie i schludnie to wygląda obserwuję z zaciekawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Jak dla mnie - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr 30 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 CUDO REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Piękna konstrukcja, śliczny model...a może odwrotnie , co tam Pozazdrościc! ps. będzie można któryś z twoich modeli motocykli obejrzec w Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Piękna konstrukcja, śliczny model...a może odwrotnie , co tam Pozazdrościc!ps. będzie można któryś z twoich modeli motocykli obejrzec w Bytomiu? Dzięki za pozytywne komentarze. Wybieram się do Bytomia. Do zobaczenia, pozdrawiam Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Witaj Darku, jako iż interesują mnie motocykle a w szczególności te z okresu Wielkiej Wojny, a także początki motoryzacji, z dużym zadowoleniem obejrzałem tę relację a także Twoją kolekcję. To co robisz, to modelastwo przez baaardzo duże M, o czym świadczy zarówno wysoki kunszt wykonawczy oraz serce jakie w nie wkładasz. To daje się odczuć gdy ogląda się Twoją pracę, trzymaj tak dalej i obyśmy mogli wszyscy za jakiś czas znowu obejrzeć jakiś nowy model weterana szos w miniaturze. z motocyklowym pozdrowieniem Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Podejrzewam, że Darek zna tą stronę, ale na wszelki wypadek... bikepics.com [/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 obyśmy mogli wszyscy za jakiś czas znowu obejrzeć jakiś nowy model weterana szos w miniaturze. Mam nadzień dzisiejszy kilka ciekawych pomysłów, tak więc nigdy nie wiadomo... Cieszę się, że podoba Ci się moja "produkcja" Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 MIałeś racje warto zajrzeć, ost modelarstwo zaniedbałem a szkoda, warto coś zmienić w życiu i naprawić . Model coraz lepiej wygląda fajnie wyglądają elementy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Witam! A oto kilka nowych fotek z budowy. Z góry przepraszam za jakość niektórych fotek. Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 no,no,miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 O jeju, aż nie mogę oderwać oczu od tego cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Piękne, a można wiedzieć z czego wykonałeś ,,te podnóżki,, czyżby z papieru ściernego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Model wygląda coraz bardziej jak oryginał , ale czy nie warto by było niektóre detale autentycznie poniklować , pomyśl czy nie warto zastosować takiej techniki przy następnym modelu który będziesz robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Piękne, a można wiedzieć z czego wykonałeś ,,te podnóżki,, czyżby z papieru ściernego?? Jest to pewien rodzaj gąbki. Zaadaptowałem ją ze starego telefonu komurkowego. Wygląda, jak guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi