abtb Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Witam Kolejny "dzbanek" dołącza do ekipy: Republic P-47D Thunderbolt, 5th AF, 58th FG, 69th FS I "dzbabn obok dzbana" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu No i piknie, rodzinka się rozrasta. Pomarudziłbym tylko trochę na kalki - gdzieniegdzie kiepsko siadły w linie i wash to niestety wyciągnął, w innych miejscach klisza bezczelnie daje o sobie znać (śmigło). Ogólnie mocne 2+ na zachętę Czy Dzbany będą do łypnięcia okiem na żywo w weekend w stolycy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu (edytowane) 21 minut temu, jachud3 napisał: Pomarudziłbym tylko trochę na kalki - Pisz do Japonczyków - może specjalnie dla ciebie zaczną drukować kalki na normalnym filmie a nie na blachach z niemieckich pancerników 21 minut temu, jachud3 napisał: gdzieniegdzie kiepsko siadły w linie i wash to niestety wyciągnął, w innych miejscach klisza bezczelnie daje o sobie znać (śmigło). Jak wyżej. I tak uważam, że wyszło po bożemu. 21 minut temu, jachud3 napisał: Ogólnie mocne 2+ na zachętę Nie za bogato? Ja bym ten plus jednak odjął 21 minut temu, jachud3 napisał: Czy Dzbany będą do łypnięcia okiem na żywo w weekend w stolycy? Tak siurowo zrobionych modeli nie wozi się po konkursach. Ale na pocieszenie ten ostatni, nieobecny na rodzinnej fotce, będzie stał w tłumie innych pięknych modeli, więc będzie łatwo go wyłowić. Edytowane 15 godzin temu przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 27 minut temu, abtb napisał: Tak siurowo zrobionych modeli nie wozi się po konkursach. Nie zgodzę się! Ani nie są fajfusowe, ani ich miejsce nie jest z tyłu półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Postaw go na konkursie do oceny towarzystwu 50+ i zobaczymy który wychwyci te drobne niedoskonałości bez okularów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Bardzo ładny Dzbanuszek, rodzinka rośnie. Brytrol w ciapki by się przydał, stanowczo za dużo tam Jankesów . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu 25 minut temu, barszczo napisał: Brytrol w ciapki by się przydał Na razie będą: płetwa, cycki i, jak mawiał Borowicz, piegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Podoba się Trochę monotonia robi się w malowaniach. Przydałby się jakiś bardziej kolorowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, mig napisał: Trochę monotonia robi się w malowaniach. Bo to zasadniczo był nudny samolot w nudnych, monotonnych malowaniach Czasami jakaś golizna - mniej lub bardziej odważna, a tak poza tym to nuuuuuuda Ale oczywiście coś tam postaram się na przyszłość znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu (edytowane) Fakt. to jest absolutnie powszechne malowanie w historii lotnictwa. I nie zmieni tego druga strona, będąca rajem dla tych co lubią w odrapania. Edytowane 7 godzin temu przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu @greatgonzo - czy przypadkiem, po cichaczu, nie naciskasz na mnie, żebym zrobił takiego płetwala błękitnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu No cóż Twoja kolekcja rośnie i ja już zamawiam dwa dzbanki na początek mojej. Zachęciłeś mnie, a lubię właśnie takie kolekcje tematyczne i sam mam kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi