abtb Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca (edytowane) Witam Kolejny "dzbanek" dołącza do ekipy: Republic P-47D Thunderbolt, 5 Armia Lotnicza, 58 Grupa Myśliwska , 69 Eskadra Myśliwska I "dzbabn obok dzbana" Edytowane 8 Czerwca przez abtb 23 Cytuj
jachud3 Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca No i piknie, rodzinka się rozrasta. Pomarudziłbym tylko trochę na kalki - gdzieniegdzie kiepsko siadły w linie i wash to niestety wyciągnął, w innych miejscach klisza bezczelnie daje o sobie znać (śmigło). Ogólnie mocne 2+ na zachętę Czy Dzbany będą do łypnięcia okiem na żywo w weekend w stolycy? 1 Cytuj
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Napisano 7 Czerwca (edytowane) 21 minut temu, jachud3 napisał: Pomarudziłbym tylko trochę na kalki - Pisz do Japonczyków - może specjalnie dla ciebie zaczną drukować kalki na normalnym filmie a nie na blachach z niemieckich pancerników 21 minut temu, jachud3 napisał: gdzieniegdzie kiepsko siadły w linie i wash to niestety wyciągnął, w innych miejscach klisza bezczelnie daje o sobie znać (śmigło). Jak wyżej. I tak uważam, że wyszło po bożemu. 21 minut temu, jachud3 napisał: Ogólnie mocne 2+ na zachętę Nie za bogato? Ja bym ten plus jednak odjął 21 minut temu, jachud3 napisał: Czy Dzbany będą do łypnięcia okiem na żywo w weekend w stolycy? Tak siurowo zrobionych modeli nie wozi się po konkursach. Ale na pocieszenie ten ostatni, nieobecny na rodzinnej fotce, będzie stał w tłumie innych pięknych modeli, więc będzie łatwo go wyłowić. Edytowane 7 Czerwca przez abtb 1 Cytuj
jachud3 Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca 27 minut temu, abtb napisał: Tak siurowo zrobionych modeli nie wozi się po konkursach. Nie zgodzę się! Ani nie są fajfusowe, ani ich miejsce nie jest z tyłu półki 1 Cytuj
Xmen Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca Postaw go na konkursie do oceny towarzystwu 50+ i zobaczymy który wychwyci te drobne niedoskonałości bez okularów. 1 Cytuj
barszczo Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca Bardzo ładny Dzbanuszek, rodzinka rośnie. Brytrol w ciapki by się przydał, stanowczo za dużo tam Jankesów . 2 1 Cytuj
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Napisano 7 Czerwca 25 minut temu, barszczo napisał: Brytrol w ciapki by się przydał Na razie będą: płetwa, cycki i, jak mawiał Borowicz, piegi Cytuj
mig Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca Podoba się Trochę monotonia robi się w malowaniach. Przydałby się jakiś bardziej kolorowy. 1 Cytuj
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Napisano 7 Czerwca 18 minut temu, mig napisał: Trochę monotonia robi się w malowaniach. Bo to zasadniczo był nudny samolot w nudnych, monotonnych malowaniach Czasami jakaś golizna - mniej lub bardziej odważna, a tak poza tym to nuuuuuuda Ale oczywiście coś tam postaram się na przyszłość znaleść 1 Cytuj
greatgonzo Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca (edytowane) Fakt. to jest absolutnie powszechne malowanie w historii lotnictwa. I nie zmieni tego druga strona, będąca rajem dla tych co lubią w odrapania. Edytowane 7 Czerwca przez greatgonzo Cytuj
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Napisano 7 Czerwca @greatgonzo - czy przypadkiem, po cichaczu, nie naciskasz na mnie, żebym zrobił takiego płetwala błękitnego? Cytuj
Radek6363 Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca No cóż Twoja kolekcja rośnie i ja już zamawiam dwa dzbanki na początek mojej. Zachęciłeś mnie, a lubię właśnie takie kolekcje tematyczne i sam mam kilka 5 Cytuj
kelly9mm Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca Super dzbanek, wspaniała kolekcja Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj
abtb Napisano 9 Czerwca Autor Napisano 9 Czerwca Dziękuję bardzo panowie za opinie i uwagi Jeszcze tylko jeden "dzban" i będzie można odpocząć od mojej twórczości Cytuj
Tainan41 Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca Kolekcja zaprawdę super. Na żywo wygląda super. 1 Cytuj
greatgonzo Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca Jak to? To on pokazuje to publicznie?! O tempora, o mores... . 1 Cytuj
Dzejo Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca jak dla mnie świetny..zarówno na fotach jak i na żywo. Super praca . Co do kalek ...spróbuj kiedy delikatnie Bilmodela3... czasem daje nadzieje 1 Cytuj
abtb Napisano 15 Czerwca Autor Napisano 15 Czerwca W dniu 13.06.2026 o 14:48, greatgonzo napisał: To on pokazuje to publicznie?! Dzban obok dzbana 4 Cytuj
barszczo Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca Godzinę temu, abtb napisał: Dzban obok dzbana I dzbanem pogania... . Prezentują się wyśmienicie . 1 Cytuj
Endrju Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 6 godzin temu, abtb napisał: Dzban obok dzbana Jakbyś zdjęcie w większej perspektywie zrobił to by się chyba jeszcze świdnickie dzbanki załapały. Cytuj
Aleksander z Zalasu Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 1 godzinę temu, Endrju napisał: świdnickie dzbanki załapały. Uderz w stół a dzban ze Świdnika się odezwie A model jest świetny. Taki daleki (na plus oczywiście) od mojego poziomu 1 Cytuj
Endrju Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 2 godziny temu, Aleksander z Zalasu napisał: Uderz w stół a dzban ze Świdnika się odezwie Chyba nie zrozumieliśmy się Przyjacielu. Pisałem o kolekcji Thunderboltów z IPMS Świdnica, która stała na sąsiednim stole. Cytuj
Aleksander z Zalasu Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 1 godzinę temu, Endrju napisał: Świdnica Świdnik, Świdnica, jaka to różnica . Odmiany nazw tych miejsc mogą wprowadzać w błąd . Oczywiście to był taki mój suchy, słowny żart. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi