abtb Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca (edytowane) Witam Kolejny "dzbanek" dołącza do ekipy: Republic P-47D Thunderbolt, 5 Armia Lotnicza, 58 Grupa Myśliwska , 69 Eskadra Myśliwska I "dzbabn obok dzbana" Edytowane 8 Czerwca przez abtb 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca No i piknie, rodzinka się rozrasta. Pomarudziłbym tylko trochę na kalki - gdzieniegdzie kiepsko siadły w linie i wash to niestety wyciągnął, w innych miejscach klisza bezczelnie daje o sobie znać (śmigło). Ogólnie mocne 2+ na zachętę Czy Dzbany będą do łypnięcia okiem na żywo w weekend w stolycy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca (edytowane) 21 minut temu, jachud3 napisał: Pomarudziłbym tylko trochę na kalki - Pisz do Japonczyków - może specjalnie dla ciebie zaczną drukować kalki na normalnym filmie a nie na blachach z niemieckich pancerników 21 minut temu, jachud3 napisał: gdzieniegdzie kiepsko siadły w linie i wash to niestety wyciągnął, w innych miejscach klisza bezczelnie daje o sobie znać (śmigło). Jak wyżej. I tak uważam, że wyszło po bożemu. 21 minut temu, jachud3 napisał: Ogólnie mocne 2+ na zachętę Nie za bogato? Ja bym ten plus jednak odjął 21 minut temu, jachud3 napisał: Czy Dzbany będą do łypnięcia okiem na żywo w weekend w stolycy? Tak siurowo zrobionych modeli nie wozi się po konkursach. Ale na pocieszenie ten ostatni, nieobecny na rodzinnej fotce, będzie stał w tłumie innych pięknych modeli, więc będzie łatwo go wyłowić. Edytowane 7 Czerwca przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca 27 minut temu, abtb napisał: Tak siurowo zrobionych modeli nie wozi się po konkursach. Nie zgodzę się! Ani nie są fajfusowe, ani ich miejsce nie jest z tyłu półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Postaw go na konkursie do oceny towarzystwu 50+ i zobaczymy który wychwyci te drobne niedoskonałości bez okularów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Bardzo ładny Dzbanuszek, rodzinka rośnie. Brytrol w ciapki by się przydał, stanowczo za dużo tam Jankesów . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca 25 minut temu, barszczo napisał: Brytrol w ciapki by się przydał Na razie będą: płetwa, cycki i, jak mawiał Borowicz, piegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Podoba się Trochę monotonia robi się w malowaniach. Przydałby się jakiś bardziej kolorowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca 18 minut temu, mig napisał: Trochę monotonia robi się w malowaniach. Bo to zasadniczo był nudny samolot w nudnych, monotonnych malowaniach Czasami jakaś golizna - mniej lub bardziej odważna, a tak poza tym to nuuuuuuda Ale oczywiście coś tam postaram się na przyszłość znaleść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca (edytowane) Fakt. to jest absolutnie powszechne malowanie w historii lotnictwa. I nie zmieni tego druga strona, będąca rajem dla tych co lubią w odrapania. Edytowane 7 Czerwca przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca @greatgonzo - czy przypadkiem, po cichaczu, nie naciskasz na mnie, żebym zrobił takiego płetwala błękitnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca No cóż Twoja kolekcja rośnie i ja już zamawiam dwa dzbanki na początek mojej. Zachęciłeś mnie, a lubię właśnie takie kolekcje tematyczne i sam mam kilka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Super dzbanek, wspaniała kolekcja Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Czerwca Autor Share Napisano 9 Czerwca Dziękuję bardzo panowie za opinie i uwagi Jeszcze tylko jeden "dzban" i będzie można odpocząć od mojej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Kolekcja zaprawdę super. Na żywo wygląda super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Jak to? To on pokazuje to publicznie?! O tempora, o mores... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca jak dla mnie świetny..zarówno na fotach jak i na żywo. Super praca . Co do kalek ...spróbuj kiedy delikatnie Bilmodela3... czasem daje nadzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Czerwca Autor Share Napisano 15 Czerwca W dniu 13.06.2026 o 14:48, greatgonzo napisał: To on pokazuje to publicznie?! Dzban obok dzbana 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Godzinę temu, abtb napisał: Dzban obok dzbana I dzbanem pogania... . Prezentują się wyśmienicie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca 6 godzin temu, abtb napisał: Dzban obok dzbana Jakbyś zdjęcie w większej perspektywie zrobił to by się chyba jeszcze świdnickie dzbanki załapały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca 1 godzinę temu, Endrju napisał: świdnickie dzbanki załapały. Uderz w stół a dzban ze Świdnika się odezwie A model jest świetny. Taki daleki (na plus oczywiście) od mojego poziomu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca 2 godziny temu, Aleksander z Zalasu napisał: Uderz w stół a dzban ze Świdnika się odezwie Chyba nie zrozumieliśmy się Przyjacielu. Pisałem o kolekcji Thunderboltów z IPMS Świdnica, która stała na sąsiednim stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca 1 godzinę temu, Endrju napisał: Świdnica Świdnik, Świdnica, jaka to różnica . Odmiany nazw tych miejsc mogą wprowadzać w błąd . Oczywiście to był taki mój suchy, słowny żart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Ej, ale mogłeś tych moich nie ucinać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi