indus Napisano 24 Lipca Napisano 24 Lipca (edytowane) Leciwy zestaw Italeri podrasowany blaszkami Eduard, żywicznym górnym korpusem, metalową lufą i KM-ami oraz gąsienicami z AFV Club. Edytowane 24 Lipca przez indus 19 Cytuj
indus Napisano 24 Lipca Autor Napisano 24 Lipca 2 godziny temu, piotrkur napisał: zdjęć nie widać.. Musiałem zmienić hosting. W Postimages zniknęły wszystkie moje zdjęcia. Cytuj
robertmodelarz Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca Fotk teraz widać. Stary model, ale jary. Pacyfik w ogniu, podoba mi się. 1 Cytuj
jerzype Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca Jest super! Figurki także bardzo ładne, model przy nich żyje. Może będzie szansa go gdzieś zobaczyć live? 1 Cytuj
Gerd Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca No ładny, ładny, ładny. Gratuluję świetnej pracy i warsztatu. Oto dowód dla niedowiarków, że z leciwego zestawi z innej epoki też się da. Nie ważne co ważne - KTO! BRAWO. 1 Cytuj
indus Napisano 26 Lipca Autor Napisano 26 Lipca 21 godzin temu, jerzype napisał: Jest super! Figurki także bardzo ładne, model przy nich żyje. Może będzie szansa go gdzieś zobaczyć live? Będę w Łasku. 1 Cytuj
TAW Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Wykonanie bardzo po mojemu - tzn. nie tak jak sam wykonuję, ale tak jakbym chciał umieć 1 Cytuj
Vsk9 Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Robi wrażenie, zwłaszcza ten weathering! Nie miałeś problemu ze spasowaniem gąsienic od AFV Clubu do kół napędowych Italeri? 1 Cytuj
makinen Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca (edytowane) Ponieważ wychowałem się na Żółtych Tygrysach o tematyce wojny na Pacyfiku, to temat mi bardzo bliski. Swietny model. Czuć klimat...i ten spokojny skrawek morza. Edytowane 31 Lipca przez makinen 1 Cytuj
indus Napisano 31 Lipca Autor Napisano 31 Lipca 10 godzin temu, Vsk9 napisał: Robi wrażenie, zwłaszcza ten weathering! Nie miałeś problemu ze spasowaniem gąsienic od AFV Clubu do kół napędowych Italeri? Dziękuję za miłą opinię. Koła wymagały przeróbki. Długość gąsiennic jest OK. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi