Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Leciwy zestaw Italeri podrasowany blaszkami Eduard, żywicznym górnym korpusem, metalową lufą i KM-ami oraz gąsienicami z AFV Club. 

BXdxTcM.jpg

tXtLfI1.jpg

nrloZjw.jpg

FmbjEDD.jpg

I2b2H3m.jpg

jZOkYwK.jpg

Mg66dSo.jpg

6rM74Kd.jpg

kmlXBGt.jpg

krF8lGI.jpg

fZxOxI8.jpg

CxjKTfP.jpg

Edytowane przez indus
  • Like 19
Napisano
2 godziny temu, piotrkur napisał:

zdjęć nie widać..

Musiałem zmienić hosting. W Postimages zniknęły wszystkie moje zdjęcia.

Napisano

Fotk teraz widać. Stary model, ale jary. Pacyfik w ogniu, podoba mi się.

• Like 1
Napisano

No ładny, ładny, ładny.  Gratuluję świetnej pracy i warsztatu. Oto dowód dla niedowiarków, że z leciwego zestawi z innej epoki też się da. Nie ważne co ważne - KTO! BRAWO.

• Like 1
Napisano
21 godzin temu, jerzype napisał:

Jest super! Figurki także bardzo ładne, model przy nich żyje. Może będzie szansa go gdzieś zobaczyć live?

Będę w Łasku.

• Like 1
Napisano

Wykonanie bardzo po mojemu - tzn. nie tak jak sam wykonuję, ale tak jakbym chciał umieć :D 

• Like 1
Napisano

Robi wrażenie, zwłaszcza ten weathering! Nie miałeś problemu ze spasowaniem gąsienic od AFV Clubu do kół napędowych Italeri?

• Like 1
Napisano (edytowane)

Ponieważ wychowałem się na Żółtych Tygrysach o tematyce wojny na Pacyfiku, to temat mi bardzo bliski. Swietny model. Czuć klimat...i ten spokojny skrawek morza. 

03ad1ee40bb994666509e495552c4beb.jpg

e156fc488ce2991b53463ebe675c37f0.jpeg

images.jpg

zolty-tygrys-ostatni-lot-admirala-1974-lodz-539363540.jpg

images (1).jpg

Edytowane przez makinen
  • Like 1
Napisano
10 godzin temu, Vsk9 napisał:

Robi wrażenie, zwłaszcza ten weathering! Nie miałeś problemu ze spasowaniem gąsienic od AFV Clubu do kół napędowych Italeri?

Dziękuję za miłą opinię. Koła wymagały przeróbki. Długość gąsiennic jest OK.

• Thanks 1