indus Napisano 24 Lipca Napisano 24 Lipca (edytowane) Leciwy zestaw Italeri podrasowany blaszkami Eduard, żywicznym górnym korpusem, metalową lufą i KM-ami oraz gąsienicami z AFV Club. Edytowane 24 Lipca przez indus 30 Cytuj
indus Napisano 24 Lipca Autor Napisano 24 Lipca 2 godziny temu, piotrkur napisał: zdjęć nie widać.. Musiałem zmienić hosting. W Postimages zniknęły wszystkie moje zdjęcia. Cytuj
robertmodelarz Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca Fotk teraz widać. Stary model, ale jary. Pacyfik w ogniu, podoba mi się. 1 Cytuj
jerzype Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca Jest super! Figurki także bardzo ładne, model przy nich żyje. Może będzie szansa go gdzieś zobaczyć live? 1 Cytuj
Gerd Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca No ładny, ładny, ładny. Gratuluję świetnej pracy i warsztatu. Oto dowód dla niedowiarków, że z leciwego zestawi z innej epoki też się da. Nie ważne co ważne - KTO! BRAWO. 1 Cytuj
indus Napisano 26 Lipca Autor Napisano 26 Lipca 21 godzin temu, jerzype napisał: Jest super! Figurki także bardzo ładne, model przy nich żyje. Może będzie szansa go gdzieś zobaczyć live? Będę w Łasku. 1 Cytuj
TAW Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Wykonanie bardzo po mojemu - tzn. nie tak jak sam wykonuję, ale tak jakbym chciał umieć 1 Cytuj
Vsk9 Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Robi wrażenie, zwłaszcza ten weathering! Nie miałeś problemu ze spasowaniem gąsienic od AFV Clubu do kół napędowych Italeri? 1 Cytuj
makinen Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca (edytowane) Ponieważ wychowałem się na Żółtych Tygrysach o tematyce wojny na Pacyfiku, to temat mi bardzo bliski. Swietny model. Czuć klimat...i ten spokojny skrawek morza. Edytowane 31 Lipca przez makinen 3 Cytuj
indus Napisano 31 Lipca Autor Napisano 31 Lipca 10 godzin temu, Vsk9 napisał: Robi wrażenie, zwłaszcza ten weathering! Nie miałeś problemu ze spasowaniem gąsienic od AFV Clubu do kół napędowych Italeri? Dziękuję za miłą opinię. Koła wymagały przeróbki. Długość gąsiennic jest OK. 1 Cytuj
Mariusz 72 Napisano 24 Sierpnia Napisano 24 Sierpnia Świetna praca. Bardzo przyjemna kolorystyka. 1 Cytuj
FAHR Napisano 24 Sierpnia Napisano 24 Sierpnia Przepiękne cieniowanie i wheatering, cmok na cmoku. 1 Cytuj
Biloshytskyi Napisano Sobota o 16:48 Napisano Sobota o 16:48 Świetna robota! Choć gąsienice nie należą do łatwych w montażu, naprawdę zmieniają wygląd modelu. Plaża i fale prezentują się fantastycznie. Sam niedawno ukończyłem model LVT-4 firmy Italeri. Powodzenia w kolejnych projektach! Cytuj
bulik58 Napisano Sobota o 17:25 Napisano Sobota o 17:25 W dniu 24.07.2026 o 09:48, indus napisał: Leciwy zestaw Italeri podrasowany blaszkami Eduard, żywicznym górnym korpusem, metalową lufą i KM-ami oraz gąsienicami z AFV Clu Bardzo fajny model, rzadki gość na forach. Górna kadłuba była tak marna iż zastąpiłeś ją żywicą czy też inny powód, figuranci raczej nie należą do produktów Italki , W dniu 31.07.2026 o 08:28, makinen napisał: Ponieważ wychowałem się na Żółtych Tygrysach o tematyce wojny na Pacyfiku, to temat mi bardzo bliski. Swietny model. Czuć klimat...i ten spokojny skrawek morza. Nie jesteś jedynym , pamiętam gdy pożerałem wzrokiem każdy tomik który był wystawiony w kiosku ruchu. Gorzej gdy jednocześnie było ich 3-4 i miałem dylemat który kupić jako pierwszy Cytuj
indus Napisano Środa o 10:24 Autor Napisano Środa o 10:24 W dniu 29.08.2026 o 19:25, bulik58 napisał: Bardzo fajny model, rzadki gość na forach. Górna kadłuba była tak marna iż zastąpiłeś ją żywicą czy też inny powód, figuranci raczej nie należą do produktów Italki , Nie jesteś jedynym , pamiętam gdy pożerałem wzrokiem każdy tomik który był wystawiony w kiosku ruchu. Gorzej gdy jednocześnie było ich 3-4 i miałem dylemat który kupić jako pierwszy Zakupiłem komplet dodatków z firmy Trakz. Właściwie nadawała się z tego kompletu do użycia metalowa lufa i właśnie górna część kadłuba z żywicy z włazami, które można było pokazać otwarte. 1 Cytuj
Adams M1A1 Napisano Środa o 21:14 Napisano Środa o 21:14 Czołg prawilny jest moc , a pomyśleć że człowiek nawet za bardzo nie wiedział jak taki pojazd wyglądał, bo zdjęcia w książkach były małe i na ogół kiepskiej jakości. W dniu 31.07.2026 o 08:28, makinen napisał: Ponieważ wychowałem się na Żółtych Tygrysach o tematyce wojny na Pacyfiku, to temat mi bardzo bliski. Swietny model. Czuć klimat...i ten spokojny skrawek morza. Miałem je wszystkie ,Piotrek, ale wzbudziłeś falę wspomnień, ale były jeszcze takie książki niestety już nieżyjącego Z. Flisowskiego którymi się zaczytywałem : Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi