Stojkovic Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Pierwszy model od nie pamiętam kiedy, który mnie tak zmęczył... Baza słaby Kitty Hawk KH80146 Z dodatków maski ASK Model, pitoty i lufy działek od Mastera, Kokpit blaszki Yahu. WIEM, że model nie jest merytoryczny i masa w nim błędów produceta, których nie poprawiałem, ale po prostu chciałem z nim dojechać do końca. Instrukcja lubi wprowadzić w błąd lub pokazać jak coś zlepić nie pokazując jak dokładnie... Najważniejsze że ukończony. 16 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Fajny podoba się Moim zdaniem przydałby się lepsze zdjęcia Cytuj
wuwumaster Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Piękny ! Pamiętam jak dotarł do krakowskiego muzeum, w tych ciemnych soczystych kolorach, z tymi oznaczeniami indywidualnymi robił niesamowite wrażenie. I Twój model też dzięki nim wygląda bardzo charakternie! Teraz pogoda zrobiła swoje i kolorystyka oryginału daleko odbiegła od pierwotnych barw... Pozdr ww Cytuj
barszczo Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Fajny Suchoj . Zgadzam się z @Adamo722 w kwestii zdjęć, ciut jaśniejsze by się zdały . Cytuj
mig Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Mnie również się podoba. Szkoda, że nie zrobiłeś żadnych podwieszeń. Cytuj
Snakeplisken Napisano 30 Sierpnia Napisano 30 Sierpnia Stozek wlotowy napewno czerwony?Zazwyczaj byly zielone. 1 Cytuj
smialus Napisano 1 Września Napisano 1 Września Opinie gdzieś pisałem, malowanie skopane gdzie do tego egzemplarza masz masę zdjęć. Osłona na stożek była czerwona, sam stożek żółto zielony. A to uwierz mi razi w oczy przy tak łatwo dostępnej dokumentacji jaką można teraz w ciągu paru minut dostać "od ręki". Cytuj
Grzes Napisano 1 Września Napisano 1 Września W dniu 30.08.2026 o 10:19, Stojkovic napisał: model nie jest merytoryczny A szkoda Cytuj
Focus Napisano 4 Września Napisano 4 Września (edytowane) oj tam oj tam ale jest gratulacje ukończonego modelu. Edytowane 4 Września przez Focus Cytuj
Snakeplisken Napisano 4 Września Napisano 4 Września model nie jest nie merytoryczny... Sorry ,ale nie widze sensu w kupowaniu dodatkow,wskazaniu ,ze producent popelni bledy "merytoryczne",i budowaniu modelu z zalozenia nie merytorycznego.Czyz na tym forum nie staramy sie ,zeby bylo merytorycznie?Dojechanie do konca,sobie a muzom,byle skonczyc model.Mam odczucia ambiwalentne,i parafrazujac ,jestem na "nie" ,nie idzmy ta droga... Cytuj
panmopsik Napisano 5 Września Napisano 5 Września (edytowane) jeden temat łatwo zasłonić przy okazji zyskując dodatki: Quickboost 48326 Su-22M4 Exhaust Air Intake Covers 1/48 (fot.internet) Edytowane 5 Września przez panmopsik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi