Skocz do zawartości

{Relacja} Gloster Meteor F.8

u-boot

Rekomendowane odpowiedzi

"Na moc Posempnego czerepu wzywam cię!!"

No czas się wystawić z Moim nowo nabytym nabytkiem. Airfix'owski Gloster Meteor F.8 . Model zawrócił mi głowę od niebo lepszego, bo Tamiya'owskiego Meteora w 1/48. Mój "Meteor" Jest w skali 1/72. W in-box'ie przedstawiłem wszystkie ramki, fragment instrukcji, kalkomanię, I schematy malowań. Z pośród 2 wybrałem belgijskie malowanie. Elementy przeźroczyste są OK! Linie podziału blach też są OK!. Tylko w instrukcji nie napisano, jakimi farbami malować wnętrze i tak dalej. No jest tu parę potknięć, ale nie będę nic w tym modelu przerabiał.

p3070323.jpg

p3070325.jpg

p3070324.jpg

p3070326.jpg

p3070327.jpg

p3070329.jpg

p3070331.jpg

p3070332.jpg

p3070334.jpg

p3070336.jpg

p3070337.jpg

p3070344.jpg

W modelu pomalowałem kabinę pilota.

p3070342.th.jpg p3070343w.th.jpg p3070341.th.jpg p3070340.th.jpg p3070339.th.jpg

A jeszcze polski akcent w instrukcji:

p3070333.jpg

Edytowane przez Gość

A jeszcze polski akcent w instrukcji:

Temat bardzo ciekawy, ale Twój polski nie jest wiele lepszy

Popraw błędy w poście i będę mógł z czystym sumieniem stać się wiernym Twoim kibicem

e.) Zakładając relację konkursową, należy zatytułować ją według następującego wzorca: Nazwa obiektu lub nazwa modelu - Producent - Skala.

Wycofujesz się, bo nie chce ci się zrobić tematu "Gloster Meteor F.8 - Airfix - 1:72" ? Weź nie rób wiochy i pokaż nam tą relację. To fajny samolot i wiele ludzi chciało by zobaczyć jego budowę w konkursie. W tym ja. No to jak?

"Na moc Posempnego czerepu wzywam cię!!"

A co to za nowotwór? Jeśli już, to chyba tak:"W imię Posępnego czerepu,mocy przybywaj";P Coś dzwoniło,ale nie wiadomo w którym kościele? Dłub Meteorka bo fajna rura.

• 2 years later...

Widzę że ktoś mnie tu nieźle zglebił. Groźby są karalne. Wycofałem się bo nie będzie się ze mnie grupa ćwierćinteligentów nabijać tylko dlatego że nie dopisałem skali mimo iż było ją widać na zdjęciu pudełka. Model skończony ale go nie pokażę. Ehhh polska.

Model skończony ale go nie pokażę. Ehhh polska.

Ochhh nie! tragedia!

nie będzie się ze mnie grupa ćwierćinteligentów nabijać

dobrze że nie pułinteligentuw

Ale wiecie co, zachowaliśmy się bardzo nie ładnie, mimo że stare chłopy (mnij lub bardziej) z nas.

Sądzę że powinniśmy pierdzielnąć skruchę, że zwracało sie uwagę i poprosić aby może jednak zechciał pokazać tego Meteorka. Nie wiem jak Wam ale mi to spać po nocach nie daję.

• 3 weeks later...

No ładne forum naprawdę. Gratuluję popisu debilizmem i dołowaniem jego użytkowników. Super, bomba... ale co ja się dziwię przecież to jest polska. tutaj wszystko jest możliwe. Teraz już wiem dlaczego amerykanie się tak śmieją z tego kraju.

No cóż żeby nie było że nic nie zrobiłem: dscf0156hf.jpg

Niestety jedno bo nie mam aparatu.

P.S. Te wypowiedzi świadczą o poziomie umysłu ludzi którzy je wpisali (oprócz mnie). ehh "polska" żałuję że jestem z tego kraju.

Model wygląda fajnie, szkoda ze nie masz więcej zdjęć. Moze uda Ci się stuknąć gdzieś jeszcze kilka fotek i wstawisz już w galerii.

P.S. Te wypowiedzi świadczą o poziomie umysłu ludzi którzy je wpisali (oprócz mnie). ehh "polska" żałuję że jestem z tego kraju.

To nie kraj, bo wszędzie są rożni ludzie. Do dziś zastanawia mnie dlaczego nie zmieniłeś tytułu tego tematu tylko tak się spiąłeś. Ehh "Polska" kraj cudów i zagadek, mógłbym dodać.