u-boot Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 (edytowane) "Na moc Posempnego czerepu wzywam cię!!" No czas się wystawić z Moim nowo nabytym nabytkiem. Airfix'owski Gloster Meteor F.8 . Model zawrócił mi głowę od niebo lepszego, bo Tamiya'owskiego Meteora w 1/48. Mój "Meteor" Jest w skali 1/72. W in-box'ie przedstawiłem wszystkie ramki, fragment instrukcji, kalkomanię, I schematy malowań. Z pośród 2 wybrałem belgijskie malowanie. Elementy przeźroczyste są OK! Linie podziału blach też są OK!. Tylko w instrukcji nie napisano, jakimi farbami malować wnętrze i tak dalej. No jest tu parę potknięć, ale nie będę nic w tym modelu przerabiał. W modelu pomalowałem kabinę pilota. A jeszcze polski akcent w instrukcji: Edytowane 7 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Fajny samolocik, powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 A jeszcze polski akcent w instrukcji: Temat bardzo ciekawy, ale Twój polski nie jest wiele lepszy Popraw błędy w poście i będę mógł z czystym sumieniem stać się wiernym Twoim kibicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 + zmien tytul relacji na "regulaminowy". Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Poprawione zgodnie z życzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Przeczytaj regulamin i popraw jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Bo inaczej Admin będzie posępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 e.) Zakładając relację konkursową, należy zatytułować ją według następującego wzorca: Nazwa obiektu lub nazwa modelu - Producent - Skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 to ja się wycofuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Wycofujesz się, bo nie chce ci się zrobić tematu "Gloster Meteor F.8 - Airfix - 1:72" ? Weź nie rób wiochy i pokaż nam tą relację. To fajny samolot i wiele ludzi chciało by zobaczyć jego budowę w konkursie. W tym ja. No to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 "Gloster Meteor F.8 - Airfix - 1:72" No Kopiuj -Wklej i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 to ja się wycofuję. ło człowieku...... jeszcze jeden taki makabryczny żart i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 u-boot czyś ty człowieku całkiem zwariował ? Lucas ma rację nie rób wioski , zmień opis i napieraj z robotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 "Na moc Posempnego czerepu wzywam cię!!" A co to za nowotwór? Jeśli już, to chyba tak:"W imię Posępnego czerepu,mocy przybywaj";P Coś dzwoniło,ale nie wiadomo w którym kościele? Dłub Meteorka bo fajna rura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2011 Widzę że ktoś mnie tu nieźle zglebił. Groźby są karalne. Wycofałem się bo nie będzie się ze mnie grupa ćwierćinteligentów nabijać tylko dlatego że nie dopisałem skali mimo iż było ją widać na zdjęciu pudełka. Model skończony ale go nie pokażę. Ehhh polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Model skończony ale go nie pokażę. Ehhh polska. Ochhh nie! tragedia! nie będzie się ze mnie grupa ćwierćinteligentów nabijać dobrze że nie pułinteligentuw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Po dwóch latach doszło do wzruszającej sceny PS- "Polska", a nie "polska"- przynajmniej, jeśli koledze chodziło o nazwę kraju. Pozdrawiam, cieszę się, że mogłem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 dobrze że nie pułinteligentuw Ale wtedy istniałaby pewna szansa, że powstałby jeden cały inteligent Jeśli z dwóch półdupków wychodzi jedna ... A tak u-boot nam żadnych szans nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 We dwóch łatwiej się dobrać niż do czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Jakiś admin by się zlitował i zamknął ten wątek, bo za dwa lata ktoś go znowu otworzy jakąś złota myślą heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Banny, daj spokój, u-boot będzie co pewien czas wracał do swojego wątku , żeby się ciut zdołować i ponarzekać na okrutny świat Wrażliwiec, cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Ale wiecie co, zachowaliśmy się bardzo nie ładnie, mimo że stare chłopy (mnij lub bardziej) z nas. Sądzę że powinniśmy pierdzielnąć skruchę, że zwracało sie uwagę i poprosić aby może jednak zechciał pokazać tego Meteorka. Nie wiem jak Wam ale mi to spać po nocach nie daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luftwafel9 Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 No ładne forum naprawdę. Gratuluję popisu debilizmem i dołowaniem jego użytkowników. Super, bomba... ale co ja się dziwię przecież to jest polska. tutaj wszystko jest możliwe. Teraz już wiem dlaczego amerykanie się tak śmieją z tego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 No cóż żeby nie było że nic nie zrobiłem: Niestety jedno bo nie mam aparatu. P.S. Te wypowiedzi świadczą o poziomie umysłu ludzi którzy je wpisali (oprócz mnie). ehh "polska" żałuję że jestem z tego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Model wygląda fajnie, szkoda ze nie masz więcej zdjęć. Moze uda Ci się stuknąć gdzieś jeszcze kilka fotek i wstawisz już w galerii. P.S. Te wypowiedzi świadczą o poziomie umysłu ludzi którzy je wpisali (oprócz mnie). ehh "polska" żałuję że jestem z tego kraju. To nie kraj, bo wszędzie są rożni ludzie. Do dziś zastanawia mnie dlaczego nie zmieniłeś tytułu tego tematu tylko tak się spiąłeś. Ehh "Polska" kraj cudów i zagadek, mógłbym dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi