TomaszDudek Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 rObO87 Przcież pisze po przeliczeniu z 200 zł www.żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 z 200 zł Czyli słusznie zrobiłem, wydając na M2 "tylko" 121 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dragon.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 dla DMLa za tą czwóreczkę, a przede wszystkim za Sd.kfz 7 z Flakvierlingiem. Oj czekam na nie z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 łaaał ciekawe jak im wyjdzie IS-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 No ładne modele Dragon nam zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 łaaał ciekawe jak im wyjdzie IS-2 To staroć DML-a plus blaszki i metalowa lufa = premium. Model miał sporo wad, w szczególności kwestia kadłuba dawała się we znaki, ze względu na błędy wymiarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Też bym sobie te 4 i 7 z flakiem pobrał ale 200 zł nie dam nie na moja kieszeń może cud się stanie i stanieją trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 dla DMLa za tą czwóreczkę Zgadza się. Też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 łaaał ciekawe jak im wyjdzie IS-2 To staroć DML-a plus blaszki i metalowa lufa = premium. Model miał sporo wad, w szczególności kwestia kadłuba dawała się we znaki, ze względu na błędy wymiarowe. Czyli można uznać, że Tamiya lepsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Czyli można uznać, że Tamiya lepsza?? no pewnie, piękne detale, odwzorowanie, 2 wersje wspaniałych gąsienic super model, mój tata go ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 O ile pamiętem dobrze kolega Avi omawiał kiedyś błędy tego is-2 z dml ma on z tego co pamiętam za niski kadłub ,i jest to zupełnie inna wersja niż tamiya . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Czyli można uznać, że Tamiya lepsza?? no pewnie, piękne detale, odwzorowanie, 2 wersje wspaniałych gąsienic super model, mój tata go ma hehe, to wiem, bo mam go Dziś może założe warsztacik z tego ISa bo już wszystko mam co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 A z innej beczki: jak tam w katalogu, sprawa 1/72 się przedstawia?? jakie zapowiedzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Jedne z najważniejszych zapowiedzi: http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7347 http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7370 http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7320 I magiczny napis: Coming soon in March 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Sturmtiger......taaaak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Sturmtiger......taaaak..... Zgadzam się w pełni z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Sturmtiger......taaaak..... Zgadzam się w pełni z Tobą. Me too, ale dragon mógłby przestać tak szpanować zimmerem w 72 i nie dawać go na każdym modelu, a no właśnie ten Tiger I nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Me too, ale dragon mógłby przestać tak szpanować zimmerem w 72 i nie dawać go na każdym modelu, a no właśnie ten Tiger I nie ma Barawo, szczególnie, że wczesny tygrys nie mógł mieć zimmeritu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Me too, ale dragon mógłby przestać tak szpanować zimmerem w 72 i nie dawać go na każdym modelu, a no właśnie ten Tiger I nie ma Barawo, szczególnie, że wczesny tygrys nie mógł mieć zimmeritu. Wiem wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Mam pytanie ...wiem, wiem mały oftopik Posiadam model DML 6018 JS-2m ChKZ production type Czy ktoś mógł by mi łopatologicznie wytłumaczyć co jest w nim ewentualnie nie tak ? Dostałem go na imieniny i ...w związku z zapowiadanym nowym JS'em z Dragona zastanawiam się, czy brać się za niego ? Czy może lepiej sprzedać w jakimś komisie lub wcisnąć komuś i poczekać na wznowienie ? Interesuje mnie generalnie sklejalność owego modelu. Ponieważ jest to oftopik bardzo proszę ewentualne sugestie kierować na priv. Serdecznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 W necie pojawiły się pierwsze zdjęcia dragonowskiego Flakvierlinga model sklejony http://www.dragon-models.com/html/6525photo.htm częsci http://www.dragon-models.com/html/6525parts.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 cudowny, ale to przedstawiciel epoki "smart kit'ów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Model bardzo ładny. A tak btw to Dragon strasznie się przyczepił tego DS-u. Przecież te koła można bylo odlać z plastiku. Byłyby o wiele lepsze. DS to wg. mnie lipa, farba się tego nie trzyma, Kropelka nie bardzo chce to skleić. A gąski z tego materiału to totalna porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 DS to wg. mnie lipa, farba się tego nie trzyma, Kropelka nie bardzo chce to skleić. A gąski z tego materiału to totalna porażka. Wybacz ale piszesz głupoty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi