PiterATS Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 To jak coś zdziałasz, daj znać. Przyjadę pod krzyż i razem z kumplami zrobimy manifestację i protesty skierowane do Dragona, może to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 A może coś weźcie coś na wstrzymanie, bo zaczynacie wchodzić na poboczne i bynajmniej dziwne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Tak, ludzie pod pałacem są dziwni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Firma Dragon Models zapowiedziała ukazanie się "fantastycznego" modelu Pantery Ausf. A, której dowódcą był Oblt. Ernst von Bauer "Czarny Rycerz" z 8 Dyw. Pancernej Wehrmachtu (nr.kat.: 6524). Zestaw jest bardzo bogato wyposażony, posiada pełen zestaw elementów fototrawionych wraz z płytami bocznymi, aluminiową lufę oraz gąsienice z tworzywa DS-Track oraz bonus w postaci dwóch figurek, model jest przeznaczony na rynek Japoński. Zaznaczę, że postać Oblt. Ernsta von Bauera jest postacią wyimaginowaną i występuje tylko w komiksach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 http://www.afv-news.com/2010/10/dragon-and-peleliu-kits/ http://www.afv-news.com/2010/10/cyber-hobby-british-25-pdr-field-gun/ http://www.afv-news.com/2010/10/dragon-pz-bef-wg-i-poster/ http://www.afv-news.com/2010/10/cyber-hobby-kettenkrad-at-the-tokyo-show/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Nie uwierzę dopóki nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Napis "Japanese" świadczy najwyraźniej o tym, że wiedzą że to nie Niemiec Ale fajny pojazd, nie znałem go, ciekawe ile będzie kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Szykują w 72 coś bardzo ciekawego http://www.modelforum.cz/download/file.php?id=504438&mode=view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 LVT i 222 moje nie wiesz na kiedy planują to wydać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Niestety nie wiem zobaczyłem to na modelforum i pokazałem to tu Sam jestem ciekaw kiesy wyjdzie -LVT jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Małe wznowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Cieszy mnie to wznowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 LVT biorę w ciemno ze dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 źródło: www.sembado.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 No, no no ! "esdek 222" od Dragona w skali 1/72! Ciekawe jakie dodatki dadzą do tego mikrusa w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Tym razem 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Cyber hobby + smart kit czyli bedzie drogo, zapewne za niedlugi czas dragon wypusci tigera mid ale z zimmeritem i jeszcze podbije cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red Drak Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Hmmmm ciekawe kiedy wpadną na pomysł Shermana z wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Hmmmm ciekawe kiedy wpadną na pomysł Shermana z wnętrzem nie wpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Dragon pozazdrościł Hobby Bossowi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Szkoda,że nie pozazdrościli im innych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7917&mode=thread&order=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 A co do wypuszczania wciąż tych samych IV-ek przez Dragona Mam nadzieję, że zauważyliście, że nie pisałem tego w tonie "serio". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Nie mówię o pieniądzach, bo zawsze jakoś można wyskubać, ale skąd brać czas na sklejenie wszystkich w/w modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi