robertmodelarz Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 StuH 42 Ausf.G Late Production. MiniArt 35355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Marca 2023 Share Napisano 31 Marca 2023 Znowu Czterech Pancernych..............tym razem z uszatą wieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 10 godzin temu, robertmodelarz napisał: Znowu Czterech Pancernych..............tym razem z uszatą wieżą Co za boxart!!! Zresztą- poprzedni też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 2 godziny temu, rhinoceros napisał: Co za boxart!!! Z ciekawości spytam, co w nim takiego wyjątkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 16 godzin temu, robertmodelarz napisał: tym razem z uszatą wieżą A co jest uszatego w tej wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 @EndrjuZgaduję, że dospawane uszy do wieży służące do podnoszenia jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 10:23, Rafał B napisał: Z ciekawości spytam, co w nim takiego wyjątkowego? Co? Kompozycja, realizm przedstawienia, umiejętności artysty, gra światła, wykorzystanie środków artystycznych... no i kunszt samego twórcy... Mi się podoba! Według mnie odpowiednia grafika (nawet komputerowa) to jeszcze jeden walor dobrego zestawu. Nie jestem zbieraczem pudełek. Lubię jednak otrzymać produkt bardzo dobrej jakości, estetycznie i trwale zapakowany. Na tle innych świetnie się prezentuje i na pewno zostanie zauważony. Życzę dobrej niedzieli! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, rhinoceros napisał: ... Ok. rozumiem, choć jak dla mnie grafika ta, jest jedną z wielu ciekawych Miniarta, do których producent zdążył nas już w ostatnim czasie przyzwyczaić. Nie tylko on z resztą, bo i wiele innych firm także, a ponieważ kupujemy oczami, to wielu producentów próbuje przyciągnąć nas do swych produktów także wizualnie, więc nihil novi. Dzięki i wzajemnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 I kolejny pojazd z ze stajni Adolfa H. Tym razem Stug III auf coś tam produkcji zakladów MIAG z 1944-1945 o taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 1,5t 4x4 G506 Cargo Truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Pz.Kpfw.IV Ausf. H Nibelungenwerk Late Prod. Sep-Oct 1943 https://miniart-models.com/pl/product/35346-pz-kpfw-iv-ausf-h-nibelungenwerk-late-prod-sep-oct-1943/ https://www.themodellingnews.com/2023/06/new-miniart-35th-scale-pzkpfwiv-ausf-h.html#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 MiniArt jak zwykle nie zwalnia tempa ,na Armoramie ukazała się zapowiedź, że amerykańska ciężarówka typu furgon Chevrolet G7105 zostanie wydana już na dniach, w zestawie jest 5 różnych malowań w tym US Navy oraz rozbudowana blaszka fototrawiona, ale ja czekam na ten pojazd w wersji radio : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Godzinę temu, Adams M1A1 napisał: ale ja czekam na ten pojazd w wersji radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 1 godzinę temu, blackriver napisał: Oooo właśnie ten,dokladnie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 2 Sierpnia 2023 Share Napisano 2 Sierpnia 2023 Na Aramoramie ukazała się zapowiedź amerykańskiej cysterny G-527 o pojemności 250 galonów . Jak zwykle Mini Art stanął na wysokości zadania i wydał świetny a praktycznie niedostępny do tej pory model ( nie wiem może czeski Plus Model robi takie coś za dużo Euro) robotę robi zwłaszcza ta ręczna pompka typu moja-twoja czy 2 rodzaje kółek podporowych no i jak zwykle u nich dużo wersji malowań, czyli nic tylko kupować robić i do Dżemsa CCKW podczepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 3 Sierpnia 2023 Share Napisano 3 Sierpnia 2023 Model nieco starszy, ale nie miałem wcześniej okazji go prezentować: 1/35 Austin Armored Car 3rd Series - Ukrainian, Polish, Georgian, Romanian Service - Interior Kit - MiniArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 8 Sierpnia 2023 Share Napisano 8 Sierpnia 2023 1/35 StuH 42 Ausf. G - Early Prod - May-June 1943 - MiniArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 MiniArt zapowiada kolejną przyczepę do podpięcia do popularnego Dżemsa czyli GMC CCKW innego Studebakera US6 czy nawet do transportera opancerzonego M2/M3 Halftrack , czyli G518 "Ben Hur" to już kolejna po wydanej wcześniej cysternie G527 do ciężarówek , o taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 @Greif - coś dla Ciebie będzie specjalna wersja "kolejarska" trójkołowca.... w dodatku z 4 helmutami w bonusie na bogatości wersji malowań : nie moje klimaty więc nie wiem jak z merytoryką ale tak to reklamują : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 5 Października 2023 Widziałem ale to taki składak , bo ta wersja jest już u mnie z betoniarką a figurki kolejarskie już mam, to taki deczko naciągany temat klasycznie w wydaniu Miniarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Kolejna jeszcze cieplutka zapowiedź ze stajni MiniArtu tym razem T34-85 produkcji zakładów 112 z kompozytową (spawaną wieżą) i jak zwykle u nich z kompletnym wnętrzem, także u żółtych ludzików z Korei smutek bo właśnie jeden z ich produktów właśnie taki T34 opracowany wieki temu mocno oberwie . Trzeba przyznać że na screenach wygląda smakowicie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 14 Października 2023 Share Napisano 14 Października 2023 O takie zapowiedzi nic nie robiłem! https://miniart-models.com/pl/product/72101-stug-iii-ausf-g-feb-1943-prod/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Co tam te hitlerowskie Sztugi mid,late, early . To jest dopiero informacja , na Armoramie ukazały się konkretne zapowiedzi wydania Chevroleta G7106 czyli K51 w wersji radiostacji jak to u nich z kompletnym wnętrzem i to z przyczepą K52 mieszczącą generator prądotwórczy w skali 1/35 trzeba przyznać że wygląda smakowicie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wheelmaster Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Kolejny niemiecki traktor ze stajni MiniArtu tym razem kolejny Lanz-Bulldog w wersji przemysłowej z pełnymi kołami w malowaniu Reichsarbeitdienst , IG Farben oraz kolei niemieckich o taki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi