pmroczko Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Witam! Niedawno skończyłem mój model M42 - Dustera. Opis jego budowy można przeczytać tutaj, a tu moja strona z historią rozwoju konstrukcji i parametrami maszyny: http://www.vietnam.net.pl/M42pl.htm. Oto gotowa maszyna: Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Rewelacyjny model. Długo czekałem na galerię. I jestem pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Pieknie.Zdetalowanie pojazdu miazdzy.No i ten charakterystyczny czerwony kurz.Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Siledziłem relację od początku i z efektu jaki uzyskałeś jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Oglądałem warsztat i jedyne co mogę zrobić to pogratulować, wycisnąłeś z tego modelu chyba wszystko co się dało. W kwestii malowania na pewno znalazłoby się kilka rzeczy które można by poprawić/zrobić inaczej, jednakże moim zdaniem w tego typu pracach aspekt malowania schodzi na dalszy plan. Jeszcze raz, podziwiam ilość pracy włożonej w ten model i gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 W zasadzie koledzy powiedzieli już wszystko. Fascynujące dopracowanie każdego szczegółu, wielkie brawa dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 model powala, na mnie szczególnie duże wrażenie zrobiły kasety z pociskami, tutaj pytanie czy można nabyć pociski tej firmy w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Nieznany kolor kurzu wywołuje u mnie panikę, ale tak ma być, rewelacja, szczegóły powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 porostu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 chwyta za mózg i za oczy...kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Dołączam do wypowiedzi kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Lipca 2013 Autor Share Napisano 25 Lipca 2013 Krzychu, Wojtas, Tomek, patrix94, sleepwalker, cortez 77, copycat, fenek, makinen, DARTH - bardzo dziękuję Wam za komentarze i za wasze miłe słowa. cortez 77 - ja sobie te pociski (z firmy Orange Hobby) zamówiłem przez internet i ściągnąłem je z Azji poprzez firmę Lucky Model, o ile dobrze pamiętam. Nie było z tym specjalnego problemu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Piękny model . Dopracowanie detali powala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Az milo popatrzec super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Paweł jak wiesz byłem wiernym kibicem Twojego warsztatu, ogólnie SUPER . Pozdrawiam i miłej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 GrzesiekW, Tremac - bardzo dziękuję za miłe słowa! Adam - Oczywiście, że wiem - jeszcze raz dziękuje Ci za pomoc! Dziękuję za komentarze, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Rodził się długo ale warto było czekać. Będzie ozdobą każdego konkursu modelarskiego jeśli zechcesz go wystawić. Tylko nie zapomnij dodać dokumentacji! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi