Patterson Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Jakiś czas temu skończyłem takiego cudaka. Zestaw to stare Italeri, roboty co niemiara. Pak to AFV. PaK 40 RSO/01 Zestaw: Zapraszam do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 może być Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Witam . Jak dla mnie , super . Kapitalna skrzynia ładunkowa , a burty rewelka . Cały zestaw prezentuje się wspaniale . Gratuluję . Pozdrawiam . adamus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Im dłużej go oglądam tym bardziej mi się podoba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 BRAWO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Roz.izd jaźni. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Baaardzo ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Perfect!Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Cudo . Przez Ciebie rozgrzebałem swojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Eleganckie wykonanie. Wszystko dobrane w odpowiedni sposób jak rolada, kluski i modro kapusta na niedzielny obiad. Nic tylko sycić wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Wykonanie cudne, malowanie i skrzynia z balsy to klasa światowa i już na PWM-ie to pisałem. Konkurs skończony, mogę otwarcie już przyznać, ze na Twojego RSO właśnie głosowałem - zdecydowanie najlepszy model w konkursie w ogóle i zasłużone I miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Super robota, świetne ślady eksploatacji. Też tak chcę umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Rewelacja... . Szyby pod wycieraczkami - super. Zacieki pod wycieraczkami - majstersztyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Nie no kopaaraa opada.Swietne wykonanie;szczegolnie podoba mi sie tyl pojazdu,dzialo tez nie waskie.No i szyby KLASA. Zestaw prezentuje sie swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Rewelacja Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Wykonanie cudne, malowanie i skrzynia z balsy to klasa światowa i już na PWM-ie to pisałem. Konkurs skończony, mogę otwarcie już przyznać, ze na Twojego RSO właśnie głosowałem - zdecydowanie najlepszy model w konkursie w ogóle i zasłużone I miejsce Dzięki. Dzięki wszystkim za komentarze, bardzo cieszy mnie pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcon Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Się pozwolę sobie przyłączyć do "achających" Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 cudo poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Rewelacyjna robota modelarska. Całe mnóstwo detali i smaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Deski z czego robione? To plastik, czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Deski z czego robione? To plastik, czy drewno? Balsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Model absolutna rewelacja! Przyczepię się tylko do skrzynek z pociskami... Dlaczego są na nich napisy 7,5 cm KwK 40? To nie ta armata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2013 Tak, paka z drewna zrobiona. Model absolutna rewelacja! Przyczepię się tylko do skrzynek z pociskami... Dlaczego są na nich napisy 7,5 cm KwK 40? To nie ta armata! Dzięki. DML zbombił kalki, a ja zbombiłem drugi raz ich nie czytając. Kalka pochodziła z modelu Pak 40 DML, rzuciłem tylko okiem bez czytania i nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi