gorlock Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam! Ponad półroczne zmagania z Sdekiem zakończone. Model Trumpetera z kilkoma dodatkami i przeróbkami. Malowany farbami Tamiya, Vallejo, Gunze, Humbrol. Brudzenie to tradycyjnie produkty MIG/AK/Ammo of Mig/Vallejo. Link do warsztatu:http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=42333 Galeria : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Jedyne co mogę napisac to rewelacyjny model. Jednak to cojest najładniejsze w nim to obicia i zużycie. Są bardzo subtelne, a zarazem tak realistyczne iz sprawiają że wygląda jak prawdziwy. Chciałbym tak umiec robić obicia. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Nic dodać, nic ująć - świetna robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 dla mnie poziom nieosiągalny - piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Doskonały! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Gratki pierwszej strony - należało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Wspaniale wygląda! Gratulacje z pierwszej strony . Brak mi tylko jakiejś figurki, by ożywiła troszkę pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Świetny,czapka z głowy,ślady eksploatacji mistrzostwo,chyba jeden z lepszych na forum oczywiście moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 SUPER!!! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 No Zatkało mnie .... Jak to mówią światowy poziom - bardziej prawdziwy niż oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam! Pięknie i już! Nic dodać, nic ująć. Pomalowany tak jak lubię i pobrudzony tak jak lubię. Powala detal: obicia itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Super praca. Wyczucie w każdym calu. To rzadka umiejętność. Zazdroszczę warsztatu i szczerze gratuluję! Podstawka świetnie się spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Dziękuję za wszystkie komentarze. Co do figurek to nie jestem ich jakimś szczególnym zwolennikiem, mało tego, w życiu nawet żadnej nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Zdjęcie z pierwszej mnie tu ściągnęło i nie ma się co dziwić, bo model jest świetnie zrobiony i robi spore wrażenie nawet w tak dużych zbliżeniach. Gratuluję, podoba się i to bardzo. Mam jedno pytanie - pytanie laika w kołowych tematach - czy przednie felgi nie wyglądają zbyt rdzawo, czy też brudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 czy przednie felgi nie wyglądają zbyt rdzawo, czy też brudno? Masz rację, wyglądają za brudno lecz to wina fotek. To zdjęcie bardziej oddaje rzeczywistość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Dla mnie wzorowy model. Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 To zdjęcie bardziej oddaje rzeczywistość: Dzięki za odpowiedź, faktycznie na tym zdjęciu wygląda to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Jest doskonały Tak subtelnie a jednocześnie realistycznie i dokładnie zrobione ślady eksploatacji rzadko się widuje. Wielkie brawa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi