Gulumik Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam mam taką ciekawostkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Podobma mi sie. Troche mnie juz drazni maniera rozkladania na modelach wszelkich placht przez "pancernych modelarzy". Tu jednak maja swoje uzasadnienie. Moze warto je ubrudzic jakimis smarami, olejami itp. Przy remontach/konserwacji/przeladunku amunicji musialo tego byc sporo, a zaloga pewnie tez wycierala sobie raczki Bedzie to sie bardziej naturalnie prezentowalo. To tyle... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 No po prostu super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Model bomba, rzadki i ciekawy. Mam tylko jedno ale Dlaczego w na pojeździe, który z natury rzeczy nie działał na 1 linii frontu, a na jego zapleczu leży na dachu (sic!) mg ?! Rozumiem, że ma być pod ręką, ale czy w razie niespodziewanego ataku na tyły, załoga tego pojazdu będzie narażała się na ostrzał i łaziła po wysokim płaskim jak stół dachu, bez osłony ? To tylko tak wiesz, w ramach zauważki. Sam model jest ładniutki, jak napisał PKD4GA przydało by się trochę smarów etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Bardzo fajny modelik ) Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Ciekawa i pięknie wykonana konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Jestem zauroczony tym, co wyczyniasz w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 A ja bylem przekonany, ze to 1/35. Bardzo ladny i ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 bardzo ładny. a czy to prosto z pudła dzieło czy jakoś go udoskonaliłeś? no i kiedy dorobisz do niego jakieś działo kolejowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Bardzo ładny lecz wydaje mi się, że trochę za jasny odcień panzergrau'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja widzę, że hobby boss jest w miarę dobry Kazdy model ma taki czy tylko są wyjatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Bardzo ładny lecz wydaje mi się, że trochę za jasny odcień panzergrau'a... Za jasny ale dzięki temu "modele nie wyglądają jak czarne dziury" jak to kiedyś jeden modelarz powiedział... A model rzeczywiście świetny 1/72 jednak górą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Ja widzę, że hobby boss jest w miarę dobry Kazdy model ma taki czy tylko są wyjatki ? Ostatnio byłem w Martoli i rozmawiałem z właścieilem, to mi powiedział taką ciekawostkę, że HOBBY BOSS w 1/72 to przeskalowane modele z 1/35 od TRUMPETERA, gdyż dla tych drugich sa one robione, a HOBBY BOSS poszedł po rozum do głowy i sam zaczął sprzedawać modele Tak jest na pewno z Lokomotywą BR52, Karlem i Leopoldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Jako wszędobylek załadowywacz cacy, suchopedzlowanie mnie troszkę razi. Mało obić, ale to nie minus...a moje zboczenie W skali całości 8 na 10(10 sam Bóg robi) pogratulować;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi