bożo wpożo Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Pokrak gotów : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Powinieneś bana za swoje modele dostać Są tak doskonałe ,że poza wszelkimi możliwościami przeciętnego zjadacza chleba. Niedościgniony guru.... Piszę tylko tyle bo niby do czego się przyczepic.... Idę zbierać zęby bo mi szczęka z impetem walnęła na podłogę Weź trochę zdradź tajemnicę swoich modeli i jakiś tutorial video zrób dla maluczkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Super, jak zawsze! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Weź trochę zdradź tajemnicę swoich modeli i jakiś tutorial video zrób dla maluczkich Dokładnie tak! Też chętnie zobaczę jak się robi takiego złomka, tzn obdarcia, brudzenie, błotko i resztę syfu A tak w ogóle to po wszystkim jakoś model zabezpieczasz żeby pigmenty i reszta brudu się trzymały a nie zostawały na palcach przy dotykaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Chcemy tutorial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Spotkałem ostatnio w Beskidach podobnego pokraka: ... i nie mogłem sobie przypomnieć, skąd ja to znam. Tak czy siak - Twój ładniejszy! Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Spychacz rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 To teraz czekamy na zdjęcie grupowe wszystkich dotychczasowych pokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Model jak zawsze BAJKA! Gąski natomiast tak ładnie Ci wychodzą ,że masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Nie wiem co Ty widzisz w tych spychaczach i traktorach ale robota mistrzowska. BRAWO i czekam na następny cud techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Piękny model i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Lodzio-miodzio !!!! Nie oglądam więcej Twoich galerii -- chcę jeszcze trochę pożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze i cieszę się , ze traktór się podoba . A tak w ogóle to po wszystkim jakoś model zabezpieczasz żeby pigmenty i reszta brudu się trzymały a nie zostawały na palcach przy dotykaniu? Pigmenty zabezpieczam fixerem , a tam gdzie jest "grubiej" to mieszam pigmenty z tym białym klajsterm ( to się nazywa chyba "weathering plaster" ) i do tego daję emalię w kolorze ziemistym i jak to wszystko wyschnie , to się całkiem dobrze trzyma . Przy czym po wyschnięciu , można przy tym gmerać dość wygodnie gąbką taka na patyku do cieni do oczu celem nadania kształtu i usunięcia nadmiaru . Nie wiem co Ty widzisz w tych spychaczach i traktorach To czego nie mogę dostrzec w spitfajerach i panterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Nie wiem co Ty widzisz w tych spychaczach i traktorach To czego nie mogę dostrzec w spitfajerach i panterach nie rozumiem was, ja tam widzę i w traktorach i w spitfajerach, i nawet w panterach z klocków lego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Piękna robota Do tak brudnego modelu przydałaby się jakaś podstawka/diorama, będziesz robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi