bożo wpożo Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 (edited) Pokrak gotów : Edited July 8, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Powinieneś bana za swoje modele dostać Są tak doskonałe ,że poza wszelkimi możliwościami przeciętnego zjadacza chleba. Niedościgniony guru.... Piszę tylko tyle bo niby do czego się przyczepic.... Idę zbierać zęby bo mi szczęka z impetem walnęła na podłogę Weź trochę zdradź tajemnicę swoich modeli i jakiś tutorial video zrób dla maluczkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted April 28, 2016 Super Moderator Share Posted April 28, 2016 Super, jak zawsze! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Weź trochę zdradź tajemnicę swoich modeli i jakiś tutorial video zrób dla maluczkich Dokładnie tak! Też chętnie zobaczę jak się robi takiego złomka, tzn obdarcia, brudzenie, błotko i resztę syfu A tak w ogóle to po wszystkim jakoś model zabezpieczasz żeby pigmenty i reszta brudu się trzymały a nie zostawały na palcach przy dotykaniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Chcemy tutorial! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Spotkałem ostatnio w Beskidach podobnego pokraka: ... i nie mogłem sobie przypomnieć, skąd ja to znam. Tak czy siak - Twój ładniejszy! Pozdrowienia, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Spychacz rewelacyjny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 To teraz czekamy na zdjęcie grupowe wszystkich dotychczasowych pokrak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Model jak zawsze BAJKA! Gąski natomiast tak ładnie Ci wychodzą ,że masakra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Nie wiem co Ty widzisz w tych spychaczach i traktorach ale robota mistrzowska. BRAWO i czekam na następny cud techniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Piękny model i wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Lodzio-miodzio !!!! Nie oglądam więcej Twoich galerii -- chcę jeszcze trochę pożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze i cieszę się , ze traktór się podoba . A tak w ogóle to po wszystkim jakoś model zabezpieczasz żeby pigmenty i reszta brudu się trzymały a nie zostawały na palcach przy dotykaniu? Pigmenty zabezpieczam fixerem , a tam gdzie jest "grubiej" to mieszam pigmenty z tym białym klajsterm ( to się nazywa chyba "weathering plaster" ) i do tego daję emalię w kolorze ziemistym i jak to wszystko wyschnie , to się całkiem dobrze trzyma . Przy czym po wyschnięciu , można przy tym gmerać dość wygodnie gąbką taka na patyku do cieni do oczu celem nadania kształtu i usunięcia nadmiaru . Nie wiem co Ty widzisz w tych spychaczach i traktorach To czego nie mogę dostrzec w spitfajerach i panterach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Szpargatoł Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Nie wiem co Ty widzisz w tych spychaczach i traktorach To czego nie mogę dostrzec w spitfajerach i panterach nie rozumiem was, ja tam widzę i w traktorach i w spitfajerach, i nawet w panterach z klocków lego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Piękna robota Do tak brudnego modelu przydałaby się jakaś podstawka/diorama, będziesz robił ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts