tales79 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Rezygnuję (jeśli nie sprawi to problemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Skoro miejsce się zwalnia to ja bym się chętnie pisał na jeden komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Ojej, dopiero teraz zauważyłam wątek, a 3 dni temu nabyłam ten ciekawy model. Jeżeli i dla kobiety znajdzie się arkusik będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Z tego co wiem Toro model za jakiś czas wypuści swoje kalki do Dany więc nie ma stracha jak komuś zabraknie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 Uch... Musiał wygadać, jak mi się chętni zaczną wycofywać to będę wiedział kogo walnąć w łeb . PS Jak dotychczas zdaję mi się że dla wszystkich starczy, listę uzupełniam na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Nie wiedziałem że to tajemnica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 A to nie będzie ten sam zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 O Toro podejrzewam, że zainteresowani wiedzą. Osobiście wychodzę z założenia, że trzeba popierać forumowe inicjatywy, może w ten sposób pojawi się szansa na ruszenie innych ciekawych tematów, a trzeba pamiętać, że wyszedł właśnie Gazik a i kolejne ciekawe wozy czają się na horyzoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Podpisuję się pod powyższym postem. Za inicjatywę i tempo wykonania Chyba incjatywa stroju zmobilizowała firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Uch... Musiał wygadać, jak mi się chętni zaczną wycofywać to będę wiedział kogo walnąć w łeb . Prosta sprawa, zrób Pre-Order i załatwione. Co do walnięcia w łeb, to ja już bym to zrobił. PS. a tak naprawdę, to zainteresowani tymi kalkami, nawet jak będą ciut gorsze, powinni je kupić. Nakręciłeś fajną sprawę, a może się okazać, że zostanie z nią. Takie qrka jest życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Stroju jak Ci zostają kalki to chętnie pisze się na jeszcze jedna . Jak zwykle w modelarni jaki delikwent zaskoczył za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 11 Lutego 2011 Autor Share Napisano 11 Lutego 2011 Wiem trochę więcej o naszych kalkach. Będzie 56 kompletów, 7 arkuszy na których upchnęliśmy po 8 kompletów. Wszyscy są na bieżąco dopisywani cały czas, mam już 53 komplety zaklepane. Powinny być już gotowe na koniec lutego / początek marca. Co do kalek Toro model to dość szybko się dowiedziałem że też jednak będzie robił, z resztą trochę pomagałem przy projekcie podrzucając zdjęcia, mierząc model itp, więc nie traktuję tego jako wrogiego działania... Z resztą Tomek wejdzie ze swoimi jak już dawno moje będą wydrukowane i wyprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 No dobra, trza być solidarnym i popierać prywatną inicjatywne forumową. Na chwile obecna nie bawię się we współczesną pancerkę, ale diabli wiedzą co jutro się wydarzy. Powiedz mi kolego czy można się załapać na te kalki i powiedz na (PM/Email) ile będą one kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 11 Lutego 2011 Autor Share Napisano 11 Lutego 2011 A no, są 3 jeszcze wolne według listy. A co do ceny to nadal tak jak pisałem 20-25zł + wysyłka 3-4zł. Dopisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) No ba!! Pewnie. Poproszę 1 komplet. i nr. konta. Czy macie zamiar robić kalki do np. Twardego w 1/72 i 35 np. z 11. LDKPanc 34 BrygadaA Kaw. Panc.? Edytowane 11 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 11 Lutego 2011 Autor Share Napisano 11 Lutego 2011 Dopisany. A co do płatności, to powtórzę to co chyba już pisałem: Dopiero jak się wydrukują i będę miał je w domu, zrobię im fotkę, z każdym się skontaktuje niech zobaczy co wyszło, i czy nadal chce, jak padnie sakramentalne 'tak' to dopiero dostanie numer konta. Z resztą jeszcze do końca nie wiemy kto będzie zbierał kasę na konto, ale pewni ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 O jeju, daj spokój, nie bawmy się w ciuciu Babkę, podaj nr. konta, jak będą to mi wyślesz i już. Stroju, ja jestem "kobieta pracująca" i zalatany, wiec plis o konto i po bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 I ja poproszę jeden z ostatnich zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 I ja poproszę jeden z ostatnich zestawów. No, będziesz drugi na liście rezerwowej, bo już 56 które powstały mam zaklepane, ale może ktoś zrezygnuje jak to zwykle bywa w ostatniej chwili więc może jeszcze się załapiesz. Zamykam już listę bo mam komplet. Kalkomanie się już wydrukowały i w piątek rozpoczną swoją podróż do Polski tak więc za tydzień może już będziemy je mieć, ustalimy w końcu kto ma zbierać pieniądze i rozsyłać. Na pewno dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 to mnie na listę rezerwową też proszę wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Niestety rezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Hello, WOOOOOOOOoooowwww !!!! I don't know if it is still possible to subscribe for one of these decal sheets but I would love to get one ! I'm sorry I ca'nt write in Polish (I am french). Can you tell me if I could still get one ? I'd be glad if I could display a Polish Dana in Afghanistan at the French modelshows I attend. So ? Regards, Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 This company: http://toro-model.home.pl/pliki/polski.htm will release decals for DANA soon, so be patient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Thanks for the information :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Chciałbym się wpisać na listę rezerwową (1 kpl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi