Grzes Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Fajne, dają istotne uzupełnienie zwłaszcza do elementu szklanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 jeśli to są tylko nakładki na drzwi to zastanawiam się po co,drzwi w modelu są dobrze odwzorowane i w/g mnie zamocowanie nakładek na już istniejące mija się z celem i chciałbym zobaczyć jak je proponuje zamocować producent/technicznie oczywiście/ lepiej by było żeby zrobili całe drzwi bo by zrobić otwarte to trzeba zaopatrzyć się w zestaw parta lub airmo. poza tym reszta wygląda ok i na pewno wzbogaci model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Właśnie Robert, Ty w swoim modelu używasz blaszek Parta, tak? Jak to pasuje jedno z drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Jako tako po Japońsku.użyłem tylko tych elementów które bezkolizyjnie pasują do HB ,u mnie to mieszanka airmo i parta.utknełem na drzwiach bo nie wiem które użyć Przeanalizowałem dokładnie ten nowy zestaw do HB i tak naprawdę niewiele wnosi do modelu,najważniejsza modyfikacja to tablica przyrządów siedzenia załogi pasy i podłoga ,reszta a szczególnie drzwi nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Stakor1 no bardzo fajnie wyszło to wnętrze ...abstra:bip:ąc od tematu za co przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DąbczaK Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Kolejna MI-2, tym razem US: http://www.hobbyboss.com/a/en/Preview/2011/0910/749.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Propozycja malowanka, jaką dostarczyło nam nasze lotnictwo wojskowe: http://skrzydla.org/photodb.php?stp=true&t_reg=6046 Kto podejmie rękawicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Ten czajnik w cyfrze 5 jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Śliczny, czekamy na kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Jaaaa te!!! Ale czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 I już jest Mi-2US: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Oczywiście żółci ludzie pomylili się w schemacie malowania z szachownicą na prawym boku kadłuba. Jakżeby inaczej.... A i "Uwaga Śmigło" ma krój późniejszy, z jednolitego, zielonego malowania stosowanego do dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 A wiadomo coś na temat dat premier wersji URP-G i URN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Na stronie producenta, na razie nie ma żadnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Takie info to zawsze fajne info. No i malowanko LLP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Co to jest LLP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 chyba Ludowe Lotnictwo Polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 chyba Ludowe Lotnictwo Polskie Na pewno Ludowe Lotnictwo Polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 A co to za twór "Ludowe Lotnictwo Polskie " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Oficjalnie nigdy LLP ani LWP nie było. To tylko slogan polityczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Tak mi się zdawało że były Wojska Lotnicze i Wojska Obrony Powietrznej Kraju w pewnych latach nawet połączone. No i Lotnictwo Wojsk Lądowych tylko nie wiem kiedy ono powstało I czy nazwa LWL była oficjalna czy potoczna ? Z którego roku jest to malowanie Mi-2US co na zaproponował HobbyBoss ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Z Ludowym Lotnictwem Polskim było tak samo jak z Ludowym Wojskiem Polskim. Oficjalnie nie było, a było. Ot taka ułomność komusza. Numer na belce jest 3 cyfrowy, co sugeruje nam lata 70-te, bądź początek 80-tych ubiegłego wieku. Stawiałbym raczej na lata 70-te, ze względu na dwukolorowe malowanie. Na początku lat 80-tych Mi-2 występowały już w kamuflażu, a numery były 4-o cyfrowe. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi