blacman Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 A kiedy to jest?15 - 16 marca 2014 To sie tez pisze na spotkanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Kruca, kolejny się w Blacmana zapatrzył, same wariaty tutaj Trzymać tak dalej, obaj ... Tak po prawdzie to odwrotnie bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 A kiedy to jest?15 - 16 marca 2014 To sie tez pisze na spotkanie.... to może pomyślmy o zakwaterowaniu w jednym miejscu ...Co Wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem za! No to określmy się co do standardu i lub podpytajmy o nocleg organizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 No to będzie super Bytom !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Rewelacja Też się piszę byle to był hotelik a nie hotel , bo każda złotówka cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Łojeżu, ale będzie pogrom, z hotelika to chyba niewiele zostanie ]eeeee.... Moim idolem jest http://www.youtube.com/watch?v=aN6m46sGYwg hehehehh Heh, kiedy to było, fajowy serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Hehe a z rana proponuję konkurs na sklejanie. Ciekawe komu coś wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 A tak by the way. Nie wiem czy wiecie, że to ja zrobiłem ten znaczek, Klubu miłośników okrętów japońskich. I jak na niego patrze, to dochodzę do wniosku, że czas go trochę dopracować. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Rewelacja Też się piszę byle to był hotelik a nie hotel , bo każda złotówka cenna Też nie mam zamiaru wykosztować się na hotel ale też nie chciał bym aby to była jakaś nora ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Trzeba poszukać czegoś taniego i przyjemnego ,-)) Z tego co pamiętam to taksówki są tanie w Bytomiu ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 No do hostelu nie chciałbym trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 No do hostelu nie chciałbym trafić. Proponujcie jakieś rozwiązania.Natomiast admina proszę o usunięcie fragmentu Bytomskiego do odzielnegotematu aby nie zaśmiecać relacji Marcinowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 No do hostelu nie chciałbym trafić. Proponujcie jakieś rozwiązania.Natomiast admina proszę o usunięcie fragmentu Bytomskiego do odzielnegotematu aby nie zaśmiecać No do hostelu nie chciałbym trafić. Proponujcie jakieś rozwiązania.Natomiast admina proszę o usunięcie fragmentu Bytomskiego do odzielnegotematu aby nie zaśmiecać relacji Marcinowi Słusznie. Liczycie mnie w planach. Odezwę sie za 2 tygodnie jak wrócę z rejsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Września 2016 Rozpędzony warsztatem konkursowym postanowiłem wkroczyć na wody zapomniane od lat Przekładając na nasze - jak tylko zinwentaryzuję swój burdel na biurku i dojdę do ładu z przestrzenią roboczą, zabieram się za Shinano, coby skończyć go jeszcze w tym roku. Plan ambitny z racji braku presji czasowej a tym samym więcej luzu w dopracowaniu jakości. Na czym to ja z nim stanąłem PS. Dacie wiarę, że na pokład Shinano wchodzą cztery CVE Croatan'y..... ? Toż to było japońskie bydlę.... W końcu największy lotniskowiec II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 O cholibka, ale nekromancja Ponad dwa i pół roku :P Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Może lotnictwo do konkursowicza w pierwszej kolejności? Takie wisienki na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Września 2016 Może lotnictwo do konkursowicza w pierwszej kolejności? Takie wisienki na torcie. Przyjdzie czas, ale musze odetchnąć od niego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 A to o tym mówiłeś........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Łooo... panie Marcinie.... widzę zaczęło się deskowe szaleństwo Przy okazji szacun że taki gigantus uchował się w odstawce przez kilka lat bez uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Super że Shinano wraca do gry Jest szansa że podobny powrót z zaświatów zaliczy później Forrest Sherman? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Super że Shinano wraca do gry Jest szansa że podobny powrót z zaświatów zaliczy później Forrest Sherman? ;) Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi