blacman Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 A kiedy to jest?15 - 16 marca 2014 To sie tez pisze na spotkanie.... Cytuj
blacman Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Kruca, kolejny się w Blacmana zapatrzył, same wariaty tutaj Trzymać tak dalej, obaj ... Tak po prawdzie to odwrotnie bylo.... Cytuj
witek@ Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 A kiedy to jest?15 - 16 marca 2014 To sie tez pisze na spotkanie.... to może pomyślmy o zakwaterowaniu w jednym miejscu ...Co Wy na to ?? Cytuj
witek@ Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem za! No to określmy się co do standardu i lub podpytajmy o nocleg organizatora. Cytuj
sotter Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Cytuj
witek@ Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Rewelacja Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Super Moderator Napisano 8 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Rewelacja Też się piszę byle to był hotelik a nie hotel , bo każda złotówka cenna Cytuj
Forest Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Łojeżu, ale będzie pogrom, z hotelika to chyba niewiele zostanie ]eeeee.... Moim idolem jest http://www.youtube.com/watch?v=aN6m46sGYwg hehehehh Heh, kiedy to było, fajowy serial Cytuj
ganjavir Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Hehe a z rana proponuję konkurs na sklejanie. Ciekawe komu coś wyjdzie. Cytuj
spiton Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 A tak by the way. Nie wiem czy wiecie, że to ja zrobiłem ten znaczek, Klubu miłośników okrętów japońskich. I jak na niego patrze, to dochodzę do wniosku, że czas go trochę dopracować. Co wy na to ? Cytuj
witek@ Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 To i ja będę. Nocleg proponuje w jakowymś hoteliku. Rewelacja Też się piszę byle to był hotelik a nie hotel , bo każda złotówka cenna Też nie mam zamiaru wykosztować się na hotel ale też nie chciał bym aby to była jakaś nora ;-) Cytuj
spiton Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Trzeba poszukać czegoś taniego i przyjemnego ,-)) Z tego co pamiętam to taksówki są tanie w Bytomiu ,-)) Cytuj
witek@ Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 No do hostelu nie chciałbym trafić. Proponujcie jakieś rozwiązania.Natomiast admina proszę o usunięcie fragmentu Bytomskiego do odzielnegotematu aby nie zaśmiecać relacji Marcinowi Cytuj
sotter Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 No do hostelu nie chciałbym trafić. Proponujcie jakieś rozwiązania.Natomiast admina proszę o usunięcie fragmentu Bytomskiego do odzielnegotematu aby nie zaśmiecać No do hostelu nie chciałbym trafić. Proponujcie jakieś rozwiązania.Natomiast admina proszę o usunięcie fragmentu Bytomskiego do odzielnegotematu aby nie zaśmiecać relacji Marcinowi Słusznie. Liczycie mnie w planach. Odezwę sie za 2 tygodnie jak wrócę z rejsu Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Września 2016 Autor Super Moderator Napisano 1 Września 2016 Rozpędzony warsztatem konkursowym postanowiłem wkroczyć na wody zapomniane od lat Przekładając na nasze - jak tylko zinwentaryzuję swój burdel na biurku i dojdę do ładu z przestrzenią roboczą, zabieram się za Shinano, coby skończyć go jeszcze w tym roku. Plan ambitny z racji braku presji czasowej a tym samym więcej luzu w dopracowaniu jakości. Na czym to ja z nim stanąłem PS. Dacie wiarę, że na pokład Shinano wchodzą cztery CVE Croatan'y..... ? Toż to było japońskie bydlę.... W końcu największy lotniskowiec II WŚ. Cytuj
Forest Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 O cholibka, ale nekromancja Ponad dwa i pół roku :P Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało Cytuj
zloty Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Może lotnictwo do konkursowicza w pierwszej kolejności? Takie wisienki na torcie. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Września 2016 Autor Super Moderator Napisano 1 Września 2016 Może lotnictwo do konkursowicza w pierwszej kolejności? Takie wisienki na torcie. Przyjdzie czas, ale musze odetchnąć od niego ;) Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Łooo... panie Marcinie.... widzę zaczęło się deskowe szaleństwo Przy okazji szacun że taki gigantus uchował się w odstawce przez kilka lat bez uszczerbku Cytuj
filipsg Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Super że Shinano wraca do gry Jest szansa że podobny powrót z zaświatów zaliczy później Forrest Sherman? ;) Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2016 Autor Super Moderator Napisano 13 Września 2016 Super że Shinano wraca do gry Jest szansa że podobny powrót z zaświatów zaliczy później Forrest Sherman? ;) Jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi