adam juszczak Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Model firmy jak wyżej,w konwencji "gdzieś w Rosji",malowany Vallejo i olejami.Reszta to Polak i chemia MIG'a i Vallejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Ładnie ,czysto, schludnie, roślinki też elegancko ,brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Super, a drzewka to drut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 jak zwykle piękne okoliczności przyrody, to co z tym SBS'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Maja 2011 Autor Share Napisano 15 Maja 2011 a drzewka to drut? Tak , drut miedziany. to co z tym SBS'em? Materiał już zebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Jak zwykle model jest przepiękny! Nie wspominając o całej otoczce. Masz bodaj najlepsze pomysły na winietki i dioramki w naszej mikrej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 W twoim wykonaniu wszystko jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 oj rozmarzyłem się, bo uwielbiam takie wschodnie pejzaże... przyroda jak zawsze powala. zaczynam od przyrody, bo ona się zawsze tak jakoś rzuca w oczy na twoich pracach. czołg też sliczny ale sterylny bardzo. nawet Emile się kurzyły latem... w każdym razie składam tradycyjny pokłon i wzdycham z podziwem. bardzo ładna scena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Maja 2011 Autor Share Napisano 16 Maja 2011 ale sterylny bardzo Rzeczywiście zdjęcia nie oddają tak bardzo jak jest w realu,ale jak się dokładnie przyjrzysz to w zakamarkach i na układzie jezdnym jest zakurzony.Co bardziej na fotkach słabo widać też elementy kamuflażu .Dzięki za przychylny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Za każdym razem kiedy oglądam Twoje podstawki, jestem pod ogromnym wrażeniem. Realizm i dbałość o detale po prostu powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Fajne drzewa. Mam nieco wątpliwości czy ten bolszy krzyż przetrwał by w Bolszewii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Jak zwykle nie wiadomo, co podziwiać. Model, czy "dodatki". Chyba jedno i drugie. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 bolszy krzyż przetrwał by w Bolszewii Myślę że przetrwałby tak jak przetrwały niektóre cerkwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Wypaśnie w mojej ulubionej skali :-) Pozdrawiam i podziwiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Adamie jak zawsze pojazd oraz otoczenia Super Moje gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Bardzo ładna scenka, choć podobna do poprzednich. Właśnie nosze się z zakupem artykułów firmy POLAK. Ale co kupić na start, aby za dużo nie wydać, a i efekty żeby były zadowalające? Ktoś wie może? http://www.modelarski.martel.pl/pl/c/Zielen-na-makiecie/31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 choć podobna do poprzednich Ja tam podobieństwa nie widzę. aby za dużo nie wydać Czyli ile? Można kupić jeden wycinek krajobrazu za 60-70 PLN,albo trzy tylko mniej zróżnicowane za te same pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Bardzo ładna diorma, przez chwilę myślałem że to.... 1:35. Tym bardziej Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi