matejson Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Witam serdecznie, Dawno na tym forum nie pokazywałem - chyba z parę lat. Model ze stajni Revell'a zbudowany prosto z pudła, dodatkiem jest jedynie konwersja czeskiej firmy Black Dog. Nie rozczulałem się zbytnio nad modelem, nawierciłem jedynie wydechy. Szczerze mówiąc takie sklejactwo bardzo przypadło mi do gustu.... Kleić FAMO zacząłem wczoraj, zajęło mi to raptem pół dnia stąd tylko kilka zdjęć. Składa się wszystko wyśmienicie, zero szpachlówki. Całość jeszcze przyłożona na sucho, dlatego miejscami koślawo. Żywica bardzo przyjemna w obróbce - miękka, ale nie kruszy się. Ze spasowaniem, też nie było problemu. Nie przewiduje obszernej relacji z warsztatu, bardziej chciałem pokazać, że jeszcze żyje i kleje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Obserwuję oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Moc pěkné. Jak pasují doplňky Black dog? Very nice. Jak dopasować akcesoria Black Dog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Moc pěkné. Jak pasují doplňky Black dog?Very nice. Jak dopasować akcesoria Black Dog? It fits perfect. W między czasie mała podstawka w budowie. Jakaś figurka, może dwie też się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Oglądam dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Całkiem przyjemny maluszek... Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 28 Lipca 2011 Autor Share Napisano 28 Lipca 2011 Miało być prosto z pudła, ale pokusiłem się jeszcze o nowe poręcze. Szybko poszło dzięki cwanemu urządzeniu ze stajni Griffon Model. Teraz zabieram się malowanie. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 No pięknie Panie, piękne. Narobiłeś mi smaka na tego Famo. Ten dinks do wyginania rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Ten dinks do wyginania rewelacyjny. Można wiedzieć gdzie takiego można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 28 Lipca 2011 Autor Share Napisano 28 Lipca 2011 Zamówiłem go w tym sklepie: http://www.luckymodel.com/ Na allegro też chyba widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Reanimowanym aerografem inwalidą udało mi się wyciapciać model w Panzer Grey. Taka moja interpretacja CM. Wyostrzane detale są miejscami niechlujnie pomalowane, ale to wszystko i tak zniwelują później oleje. Terasz muszę się zabrać za wypaćkanie detali i żywicy Black Doga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Piękny kolor! Tamiya? p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Tak, troszkę zbyt niebieskawy wyszedł na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Wygląda bardzo sympatycznie . CM wyszło pierwsza klasa, a biorąc pod uwagę skalę to rewelka. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 30 Lipca 2011 Faktycznie - robi bardzo fajne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Świetnie wyszło Ci cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 CM choć nie przepadam to tu mi się podoba. Troszkę przechodzi w takie pierwsze brudzenie pojazdu. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Klasa! Dobre tempo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Cieszę się, że już się Wam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Mały postęp. Model dostał oznaczenia, wash oraz wymalowałem żywice. Nie mam kompletnie doświadczenia w cieniowaniu akrylami, przydałoby się zmalować trochę figurek w większej skali aby nabrać trochę wprawy. Pomagałem sobie trochę olejami. Podstawka też nabiera rumieńców, a w przygotowaniu kierowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Moja słowa tego nie opiszą... Model jest rewelacyjny a malowanie bambetli pierwszorzędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 to juz pieknie wyglada :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 5 Września 2011 Autor Share Napisano 5 Września 2011 Miło, że się podoba. Powoli do przodu - podstawka praktycznie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Fajno brakuje tylko śladów gąsek za pojazdem.. no chyba że znalazł się tam drogą teleportacji Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi