nicpon Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Nieźle to wygląda. Sama bryła czołgu jest taka ciekawa i inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Na razie wygląda bardzo dobrze, ale.....ZDEWASTUJ DZIADA !!! Więcej obić i brudu aj jakoś tak mnie poniosło, jak widzę ten czołg to mam skojarzenie z rdzą i brudem, nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Września 2011 Autor Share Napisano 5 Września 2011 Wiem, wiem A oto efekty tej 'brudnej" wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Ale ty gnasz. Przykurz jeszcze troszkę tył wieży, bo lekko odstaje od całości. To samo skrzynie na błotnikach. Zostaw już podwozie bo wygląda dobrze. Ewentualnie możesz spróbować dorobić zacieki z oleju/smaru spod piast górnych rolek jako że dobrze to bedzie widać. Podpatruję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Widzę, że i ptaszki zostawiły ślady Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Jeszcze ze dwa kolory pigmentów i będzie fajnie - coś czarnego/burego w zakamarki, np. w okolicach pierścienia wieży i coś jaśniejszego od obecnego koloru na środki powierzchni, powinno być fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 Panowie, nie będę go jeszcze kurzył. Chciałem mieć bardzo delikatny kurz - na modelu wygląda na przesadzony ale wszystkie fixery/fixsatywy mają to do siebie, że po spryskaniu na modelu ostaje sie tylko 30% pigmentów. Ciut lepsze fotki - bardzo Was przepraszam za zdjęcia ale przez ten tydzień mam plan ustawiony tak, że idę o 10 a wracam o 18 tak więc na słońce do dobrych fotek mało co liczę... W sobotę zrobię lepsze. Jak na razie jestem bardzo zadowolony - to chyba mój najlepszy model jak do tej pory (nie licząc Churchilla). Jeszcze trochę pracy muszę mu poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Bardzo fajnie Ci to wychodzi.To guano na wieży ma klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 I nikt nic jeszcze nie napisze?? kawu jest pogniewany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Bardzo fajny Podoba mi się brudzenie. Dasz go na jakąś podstawke z ukraińskiego stepu i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Witam! Super pobrudzony! Już jest na czym oko zawiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Weź no dodaj nieco szarości lub lekkiej zieleni do tej ptasiej kaki gdzieś w okolicach środka. Będzie żywsza Może pokusiłbyś się o jakieś ślady butów na pancerzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Albo to wina zdjęć albo kolor jest strasznie seledynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Witam! Powoli kończę ten zacny modeli - jaszcze gąsienice, małe poprawki, bambetle i satynowy lakier Vallejo. Jak na dzień dzisiejszy model dostał Fixera miga, jak wspomniałem wcześniej już nie jest tak zawalony pigmentami. Podstawki na pewno nie zrobię. Kupka poprawiona Dodałem suchy pędzel przez co model wydaje się bardziej ciężki. Kornik z tymi śladami to dobry pomysł ale jak? Zrobić szablon czy coś w rodzaju stempla? Powoli tez zaczynam ogarniać aparat, okazało się, że brat namieszał w opcjach. Pomyślałem, że polepie też trochę BT-5 ale ten zestaw to straszny syf i na razie koncentruje się koło "kawu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Kornik z tymi śladami to dobry pomysł ale jak? Zrobić szablon czy coś w rodzaju stempla? Najlepiej by było wziąć figurkę w 48 i odbić ślady butami. Buty są stemplem. Jeśli takowej nie posiadasz, to najlepiej będzie go zrobić samemu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 modelik sliczny jak zawsze. ale ten ptak to chyba z lotu koszącego sobie ulżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 Kornik z tymi śladami to dobry pomysł ale jak? Zrobić szablon czy coś w rodzaju stempla? Najlepiej by było wziąć figurkę w 48 i odbić ślady butami. Buty są stemplem. Jeśli takowej nie posiadasz, to najlepiej będzie go zrobić samemu. Pozdrawiam Kornik No właśnie nie mam takiej... Może ktoś by miał nie potrzebna figurkę z dobrym butem>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Masz facet talent w dłoniach...miodne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 teraz to on wygląda jak prawdziwy czołg jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 Witam! Prace na górze już prawie zakończone, dziś model dostał satynę. Jutro zacznę lepić gąski. Małe porównanie z moim koszmarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Małe porównanie z moim koszmarem Było odłożyć dutki na 7-emkę Tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 Małe porównanie z moim koszmarem Było odłożyć dutki na 7-emkę Tamki Ale ja chcę BT-5 a nie BT-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Cierp ciało jak żeś chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Różni się paroma szczegółami ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi